Teamleden

Yvette Govaart

Yvette Govaart is urban producer die vanuit COUP BlueCity duurzaam transformeert tot circulaire voorbeeldstad.

Meer over

Wouter Veer

Ondernemer en impact-investeerder. Zet zijn vermogen en ervaring via stichting ifund in om gehuisveste social enterprises écht succesvol te maken.

Meer over Wouter

Floris Schiferli

Floris Schiferli. Inpandig metabolisch analist en daarom essentieel in de vormgeving van BlueCity; zowel het pand, als het ecosysteem. Stedenbouwkundige, ontwerper en architect, partner bij Superuse Studios.

Meer over

Siemen Cox

Van oorsprong financieel dienstverlener die de spreadsheets inruilde voor zwammen. Oprichter van RotterZwam en één van de initiatiefnemers van BlueCity. Blue Economy ervaringsdeskundige door gewoon te dóen.

Meer over Siemen

Diana van Ewijk

Storyteller, spindoctor en circulaire newbee die dat wat er in BlueCity gebeurd op begrijpelijke wijze naar buiten brengt. Voelt zich online net zo…

Meer over Diana

Daan Hak

De bouwtechneut, uitvoerder en facilitair manager van het BlueCity-team. Heeft zijn ervaring opgedaan als ondernemer in de aannemerij en als interim uitvoerder. Daarnaast…

Meer over

Mark Slegers

Eén van de initiatiefnemers van BlueCity en Rotterzwam. Van oorsprong biotechnoloog. Drijvende kracht in reststromen en pleiter voor lokale productie.

Meer over Mark

Emma van der Leest

Form Follows Organism? Binnen het BlueCity Lab onderzoekt Emma hoe biologische materialen kunnen worden omgezet in producten en heft zij de grenzen tussen…

Meer over

Lennard Mooyman

Ondernemer, energiebesparingsadviseur en projectmanager. Verbinder van mensen en bedrijven, zorgt met adviesbureau Mooyman voor duurzame uitvoering van bouw- en installatietechnische projecten.

Meer over

Lars Crama

Chief Commercial Officer? Met dat soort termen doe je ‘m eigenlijk tekort. Want hoewel Lars de enige is die in corporate speak grossiert, is hij hier precies op zijn plek.

Meer over Lars

Sabine Biesheuvel

Sabine Biesheuvel. Project coördinator met een missie. Eén van de initiatiefnemers van BlueCity. Enorme ervaring met social impact én businesses en het opzetten van structuren om hen verder te helpen.

Meer over Sabine