Datum en tijd

  • di, 26 maart 2019
  • 19:00 ‑ 22:00

Publiek event

DIEN JE IDEE IN

Locatie

Maasboulevard 100, Rotterdam

Food & Drink, Innovatie, Maatschappij

Pitch Night 16 | Awesome Foundation Rotterdam

Pitch Night 16

Op 26 maart slaan BlueCity en Awesome Foundation Rotterdam de handen wederom ineen en organiseren samen Pitch Night 16.

Wat is Pitch Night?

4 pitches. 20 trustees. 1 winnaar. €1000,- Tijdens Pitch Night krijg jij de kans om je idee om Rotterdam nog toffer te maken te pitchen voor 20 trustees + publiek. Aan het einde van de avond wordt een winnaar gekozen. Hij of zij gaat met €1000,- naar huis en krijgt een ruimte bij citizenM Rotterdam om alle snode plannen uit te werken.

Thema: FOOD

Het thema van de avond is FOOD. Eten dus! Rotterdam ontpopt zich steeds meer als een culinaire parel met goede restaurants met visie, mooie initiatieven als Rechtstreex Rotterdam en de Oogstmarkt. Daar kunnen nog veel meer AWESOME ideeën bij om Rotterdam lekkerder, gezonder en vooral veel leuker te maken. Denk aan groentes die overblijven die na een marktdag worden omgetoverd tot een sociaal diner, door Groenten Zonder Grenzen – GZG. Of de Ugly Food Rescuers Club, zij gebruiken reststromen groente en fruit voor het maken van dumpster dishes! Of denk aan de verzamelde recepten van de West Kruiskade in het kookboek Spicy van Irene de Vette. Kortom, alles kan, als het maar met eten te maken heeft én het Rotterdam een beetje mooier maakt.

Meedoen

Help jij mee om Rotterdam nog gerser te maken? Dien dan nu je idee in via www.awesomerotterdam.org. Zorg er voor dat je idee aansluit op het thema circulariteit!

Langskomen

Heb je zelf nog geen waterdicht plan maar ben je wel benieuwd waar andere mensen mee komen? Kom dan lekker fungeren als publiek en wie weet ga je wel met zoveel inspiratie naar huis dat je volgende editie zelf die €1000,- pakt! Toegang is GRATIS.