Datum en tijd

  • ma, 03 juni 2019
  • 19:30 ‑ 21:30

Publiek event

TICKET

Locatie

Maasboulevard 100, Rotterdam

Maatschappij, Workshops

Van klimaatdrammer naar klimaatheld!

Maak jij je weleens zorgen over klimaatverandering? Wil je onderdeel zijn van de oplossing en anderen daarbij betrekken? Maar merk je dat gesprekken moeizaam verlopen als je het K-woord laat vallen? You are not alone! 

Workshop ‘Van klimaatdrammer naar klimaatheld!’

De workshop ‘Van klimaatdrammer naar klimaatheld!’ leert je in één avond de juiste technieken om makkelijker over klimaatverandering te kunnen praten- vol humor, hoop en handelingsperspectief! Aan het einde van de avond loop je door onze draaideur naar buiten met een set skills waarmee jij jouw vrienden in beweging kunt krijgen zonder dat zij het gevoel hebben dat je ze lastig valt.

KlimaatGesprekken

De avond staat onder begeleiding van een aantal klimaatcoaches van KlimaatGesprekken. Zij zijn getraind en ervaren in het begeleiden van groepen. De coaches geven eerst een korte uitleg over het voeren van een Klimaatgesprek en aansluitend ga je in een kleiner groepje aan de slag om zelf te oefenen. De coaches helpen je verder door feedback te geven en vragen te beantwoorden.

Je gaat naar huis met de ervaring hoe voor jou een goed klimaatgesprek eruit ziet. Je weet wat je beter wel en wat je beter niet kunt doen. Je voelt je gemotiveerd om het te gaan uitproberen ‘in het echt’.

WAT TE VERWACHTEN

  1. Handvatten waarmee jij straks een klimaatgesprek kan voeren
  2. On the spot oefenen met gesprekken
  3. In kleine groepjes aan de slag

TICKET: €10 > bit.ly/2UBhp2f
WAAR: BlueCity, Maasboulevard 100, Rotterdam

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met Klimaatgesprekken Rotterdam. Zij geloven dat klimaatverandering voor een groot deel te maken heeft met het gedrag van mensen, en dat door middel van o.a. workshops zij mensen hoop, humor en handelingsperspectief kunnen bieden.