Events, Ondernemen

Impact Academy Storytelling: zet je verhaal in om je doel te bereiken

nathandegroot_debatrix

Waarom gaan sommige TED Talks viraal – en worden anderen slechts een paar honderd keer bekeken? En: hoe zorg je ervoor dat jouw verhaal de juiste mensen op de juiste momenten weet te overtuigen? Onze partner Debatrix heeft de zeven onmisbare ingrediënten voor een succesvolle presentatie ontrafeld – en leert jou graag hoe jij jouw verhaal zo kunt inzetten dat je je impact-doelstellingen haalt. 

Tijdens Impact Academy: Storytelling, een intensieve workshop presenteren door Nathan de Groot van Debatrix, trainer van top-politici en speakers, leer je jouw verhaal inspirerend vertellen én hoe je het podium kan laten bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Want of je nu in de lift staat met de klant van je leven, of op een podium – hoe beter je kunt pitchen, hoe groter de kans op succes.

Overtuigend presenteren 

Waarom zou je moeten leren presenteren? Omdat je met een goed verteld verhaal enorm veel kunt bereiken. Of je nu je product wil verkopen, een fusie aan moet kondigen, mensen wil inspireren of activeren, zodat ze een bepaalde verandering in gang zetten… met één goed verhaal kun je meer bereiken dan met een enorm marketingbudget. En: welk doel je ook hebt, Debatrix geeft je tijdens de workshop verschillende handvatten om je presentatie eruit te laten springen en zo je doel te behalen.

Intensief leren in een kleine groep

Deze workshop is geschikt voor ondernemers, professionals en ZZP-ers. Om de veiligheid te borgen, werken we met een kleine groep van maximaal 15 personen. En om maximaal resultaat te behalen, doet Nathan voorafgaand aan de workshop een intake. Zo weten jij en hij precies waarmee jij aan de slag gaat.

Het resultaat van de workshopdebatrix-presenteren

Aan het einde van de workshop Storytelling heb je het inzicht en de ervaring om presentaties te geven die mensen écht bij blijven. Dat is niet alleen nuttig als je eens een TED Talk mag geven… Ook politici, professionals, ZZP-ers en ondernemers hebben baat bij het vertellen van een goed verhaal. Om hun bereik te vergroten, hun community uit te breiden, die grote klant binnen te halen – wat je ook maar nodig hebt om je doel te behalen.

Inspiratie: de 3 best bekeken TED Talks ooit

Maar wat zijn nou de echt goede TED-talks? Welke sprekers hebben met hun presentatie miljoenen mensen beïnvloed? Hieronder vind je de top drie van de best bekeken TED-talks ever. Ter inspiratie 🙂

Sir Ken Robinson: “Do schools kill creativity?”

“Alle kinderen hebben een talent”, zegt Sir Ken Robinson. “Maar wij verkwanselen dat talent genadeloos.” Met een rustige stem vertelt een gepassioneerde adviseur op het gebied van Kunstonderwijs waarom de scholen niet creatief genoeg zijn.

Amy Cuddy: “Your body language may shape who you are.”

Amy Cuddy begint haar TEDtalk met het aanbieden van een gratis life hack. Maar dan moeten haar toehoorders wél twee minuten lang hun lichaamshouding veranderen. Klinkt makkelijk. Of niet?

Simon Sinek: “How great leaders inspire action?”

In achttien minuten tijd geeft Simon elke ondernemer stof tot nadenken. Want wat hebben Apple, de gebroeders Wright en Martin Luther King met elkaar te maken? En hoe doe jij daar je voordeel mee?

Leren presenteren van een TED Talk-trainer?

Wil jij in een veilige setting leren hoe je jouw verhaal vertelt én inzet om je doelen te behalen? Met een kleine, overzichtelijke groep, van een ervaren TED Talk-trainer? Pak dan nu die kans en

>> boek je plaats in Impact Academy: Storytelling

Inspireer je toehoorders, vind nieuwe klanten, partnerships, teamleden en vergroot jouw beweging door een steengoed verhaal te vertellen! We zien je graag op 18 oktober 2017 in BlueCity. Twijfel je nog? Check Debatrix voor meer informatie.