Events, Rond BlueCity

TEDxBlueCity Lab – Emma van der Leest bij Open Mic event

bluecity-lab-4

BlueCitizen Emma van der Leest zit altijd bomvol met goede ideeën. En zoals een echte Rotterdamse beaamt; een pionier in hart en nieren. Al deze passie gooit ze normaal gesproken in het BlueCity Lab, maar om dat bekender te maken binnen Rotterdam pitcht ze het Lab graag op het Open Mic event van TEDxRotterdam.

Wat is TED nu precies? Glad you asked. TED is een conferentie dat vier keer per jaar gehouden word. Sprekers worden uitgenodigd om de presentatie van hun leven te geven!  Het geven van een TEDTalk is dé manier om je idee de wijde wereld in te gooien. Hun slogan? Ideas worth spreading. En dat lukt; de beste TED talks worden miljoenen keren bekeken. Het zijn vaak bekende professionals die hun ideeën delen, maar ook ‘gewone’ mensen met een goed idee kunnen een plek op het podium claimen.  

Make it happen

Maar goed; terug naar onze eigen Emma. Zij wil meedoen aan het TEDxRotterdam-event. Hier kan zij haar geweldige idee de wereld in slingeren. Maar om op dat podium terecht te komen moet ze wel het open-mic event in Rotterdam winnen. En om dat te winnen moet ze wel mee kunnen doen; daar komen jullie bij kijken.

De pitch die Emma ingestuurd heeft moet gedeeld en geliked worden om aan TEDxRotterdam wereldkundig te maken dat ze mee wil dingen naar die open-mic.

Dus… lieve Rotterdammerts, BlueCitizens en diehard fans; deel, like en make it happen.

 

Wil je ook naar het open-mic event?

Wil je Rotterdammerts – Emma – zien shinen op een podium en ook nog geïnspireerd raken? Dan ben je bij het open-mic event op het goede adres! Zet jezelf aanwezig en ‘koop’ je tickets!

Spoiler: ze zijn helemaal gratis, wees er dus snel bij!

 

Werkplek

Ben je geïnteresseerd in het lab dat Emma aan het opzetten is? Of wil jij gebruik maken van het BlueCity lab? Echt een plek hebben binnen een community waar geen concurrentie is maar alleen samenwerking? Check onze werkplekken en wordt deel van BlueCity.