Memberships

BlueCity-Carrousel-Memberships-15

Herken jij de doelen van BlueCity, maar worstelt jouw organisatie met hoe de circulaire economie vorm te geven? Blijft het circulaire gedachtegoed alleen bij een projectteam steken en komen jullie net niet verder dan het ‘een stukje minder slecht’ doen? Dan kunnen wij jullie helpen.

Binnen BlueCity vind je een team van prijswinnende, radicale vernieuwers. Ondernemers die voortdurend innoveren en op een andere manier kijken naar systemen. Zij kunnen helpen om jouw organisatie te transformeren door prikkelende vragen te stellen.
Dat doen wij in een zeer ongewone omgeving die aanzet tot omdenken.
Door het maken van fouten te stimuleren, want succes bestaat niet zonder fouten.
En door te doen. Want doen is de beste manier van denken.

Ons membership-programma kent verschillende niveaus. De invulling bepalen wij in samenspraak op basis van de behoefte van jouw organisatie. Naast het omdenken krijgen partners onder andere één keer per kwartaal het gebruik van de balzaal en korting op onze circulaire events.

Dit is wat BlueCity biedt

Kennis

BlueCity heeft een zeer breed en groeiend netwerk met andere ondernemers, kennisinstellingen en instituten. Regelmatig is er contact met kopstukken uit de wereld van duurzaamheid, circulair ondernemerschap of juist uit sectoren erbuiten.

Ruimte

BlueCity biedt circulaire ondernemers zowel prettige (flex)werkplekken met uitzicht op de Maas, als werkruimte voor kleinschalige productie in een werkplaats of lab. In BlueTiek, onze etalage voor circulaire producten die in BlueCity ontwikkeld zijn, zijn die producten bovendien direct zichtbaar voor het publiek.

Slim en vernieuwend ondernemen

We brengen van alle ondernemers de grondstoffen en reststromen in kaart en sluiten die zoveel mogelijk op elkaar aan. Zo ontwikkelen we een circulair ecosysteem van ondernemers. En we streven naar een energie-opwekkend pand met een negatieve voetafdruk. Oftewel: wij gaan meer Co2 fixeren in de grond dan dat wij uitstoten.

Aandacht

Het pand is een icoon en een eye catcher. Alleen al je betrokkenheid bij dit pand zorgt voor bekendheid als ondernemer en onderneming. Wij hebben bovendien regelmatig pers over de vloer en organiseren doorlopend rondleidingen.

Geld

We bieden regelmatig contact met potentiele investeerders uit ons grote netwerk, via pitches en hulp met businessplannen

Meer weten over een BlueCity membership?

Draag je de circulaire economie een warm hart toe en wil je weten hoe jouw organisatie mee kan doen? Laat het ons weten per mail of via onderstaand formulier; één van onze Blue Economy Officers neemt graag contact met je op.

Neem contact met mij op

This is where we redefine economy.
With lectures, co-creation, experiments and hackparties.
We inspire, incubate, invent and invest for the better.