Partners

Hogeschool Rotterdam

De samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en BlueCity biedt studenten de kans om vanuit een circulaire praktijksituatie aan de slag te gaan en bereidt hen voor op de arbeidsmarkt van de toekomst. Samen leiden we nú de ondernemers van morgen op – professionals die buiten de gebaande paden denken en dóen. 

Hogeschool Rotterdam

Workspot

Een flexwerkplek, een kantoorunit of een zelfstandige bedrijfsruimte? Workspot creëert kantooroplossingen die mee groeien. Een werkomgeving waar je kunt samenwerken en sparren met andere ondernemers maar ook in stilte kunt werken.

Workspot

ifund

De wijze waarop we voorzien in onze behoeftes past niet meer binnen de menselijke maat en niet meer binnen de grenzen van deze planeet. Stichting ifund stimuleert daarom de transitie naar een duurzame wereld door innovatieve social enterprises verder te helpen.

ifund

ENGIE

Van Groningse wind tot Frans water, en van door buren opgewekte zonne-energie tot Lutjewinkelse wind - ENGIE levert duurzame energie zonder meerprijs. Samen met haar klanten creëert ENGIE een duurzame wereld voor toekomstige generaties.

ENGIE

Superuse Studios

Een innovatieve design aanpak, open source-methode en dito tools - daar wordt Superuse Studios (inter)nationaal om erkend. Effectief gebruikmaken van vaak verspilde middelen en energie om zo tot duurzaam design te komen is waar Superuse Studios voor staat.

Superuse Studios

COUP

COUP vindt dat het anders moet - en voegt de daad bij het woord. Zij brengt de ambities en belangen van gebruikers, eigenaars en investeerders bij elkaar en organiseert alle kennis en middelen zo, dat complexe circulaire projecten ook daadwerkelijk slagen.

COUP