Vacature Circulaire Klussers gezocht (vrijwillig)

BlueCity Lab zoekt vrijwilligers om circulaire klusjes op te pakken, zo lol te hebben met elkaar en materiaal en spullen een nieuwe waarde te geven door ze opnieuw op te knappen. Denk aan het oppimpen van de oude houten cafetariastoelen uit voormalig Tropicana.

Ben jij of ken jij fijne circulaire doeners, die hun tijd graag stoppen in het mooier maken van iets dat een tweede leven verdient? Meld je dan bij Leo van Leeuwen, onze vrijwilligerscoördinator.

Hij vertelt waarom hijzelf is aangehaakt:

“Ik ben 64 en heb veel vrije tijd, die ik met veel plezier inzet voor het BlueCity Lab, onderdeel van BlueCity. Het is een organisatie die in ontwikkeling is en, zoals meer het geval is bij pioniers, zie je dat de initiatiefnemers de eerste jaren alles zelf (moeten) doen: van onderzoeken, creëren, kennisoverdracht, tot de meer basale zaken zoals: het inrichten van een lab, het genereren van daartoe bruikbaar materialen, gasten ontvangen en fondsenwerving.  Omdat ik weet dat BlueCity veel sympathisanten en geïnteresseerden heeft, heb ik aangeboden vrijwilligers te werven om daarmee die klussen op te pakken, die de initiatiefnemers afhouden van hun eigenlijke werk en ambitie.”

Dus: ben jij handig, hou je van circulair klussen en ben je een paar dagen in de maand beschikbaar, dan kan BlueCity jou heel goed gebruiken! We hebben ongeveer vier keer per jaar een klus&buzz dag, of een festival waar je aan meebouwt.

Meld je via lab@bluecity.nl met in het onderwerp “vrijwilliger worden BlueCity Lab”.

Ken je iemand? Stuur dit bericht dan door naar vrienden/vriendinnen, die volgens jou geïnteresseerd zouden kunnen zijn. Zij mogen ook reageren op lab@bluecity.nl.