Vacature: Sales Assistant (32-40 uur)Wouter Veer en Jasper Snoek spreken de gasten toe.

Om alle bezoekers van BlueCity een fijne tijd te bezorgen, en om meer bezoekers naar BlueCity te trekken, zijn we op zoek naar een sales assistant met administratieve vaardigheden. Ben jij de persoon die samen met de eventmanager onze events naar een hoger niveau tilt?

Over BlueCity

BlueCity is, letterlijk, een zwembad vol mogelijkheden. In voormalig Tropicana bouwen we een speeltuin voor circulaire bedrijven, waar we met brein, ballen én lol afkoersen op een economie waarin afval niet meer bestaat. Er wordt bijvoorbeeld al koffiedik, plastic, bierbostel, warmte en CO2 uitgewisseld en in de oude kleedhokjes ontvouwt zich een laboratorium, waar Rotterdamse bio-designers en makers werken. In BlueCity heerst een pioniers dynamiek, veel ondernemen en vooral niet te veel vergaderen. Het belangrijkste doel van BlueCity: duurzaam ondernemerschap versnellen en bedrijven bouwen.

Events bij BlueCity

Het events team is een belangrijk onderdeel van BlueCity. Bijna dagelijks hebben we groepen over de vloer; die bij ons een event organiseren of een rondleiding volgen. BlueCity beschikt momenteel over twee grotere eventruimtes en een aantal vergaderplekken voor groepen. BlueCity organiseert dus events, geeft rondleidingen en verhuurt event locaties. Om alle bezoekers van BlueCity een fijne tijd te bezorgen, en om meer bezoekers naar BlueCity te trekken, zijn we op zoek naar een sales assistant met administratieve vaardigheden. In deze dynamische en ondernemende omgeving bepaal je samen met het event team het succes van een business meeting, rondleiding of event.

Werkzaamheden

BlueCity is een dynamische werkomgeving, we zijn momenteel in de doorgroei fase van start up naar scale up. Ben jij de sales assistant die voor de exploitatie van de events en het team, ons circulaire event concept met de eventmanager naar het volgende niveau tilt?

Concreet, de werkzaamheden en onze inschatting van een verdeling:

  • (Op aanvraag) versturen van aanbiedingen en prijsopgaven voor evenementen
  • Bespreken van de wensen en behoeften van klanten
  • Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, genodigden, sprekers en andere betrokkenen
  • Voeren van onderhandelingen over kosten en invulling van events
  • Financiële afwikkeling van events; facturatie en administratie

Wie wij zoeken

Je hebt een proactieve houding, bent goed in het scheppen en onderhouden van een goede en warme relatie met onze klanten. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en weet orde te scheppen.  Daarnaast heb je affiniteit met duurzaamheid in het algemeen.

Aanvullend:

  • ben je een problem-solver die zich thuis voelt in een dynamische omgeving;
  • heb je ervaring (minimaal 2 jaar) in de sales en/of commerciële binnendienst, bij voorkeur b2b;
  • heb je affiniteit en/of ervaring met duurzame event concepten.

Reageren

We ontvangen graag uiterlijk  20 januari jouw motivatiebrief en CV. Je kan deze mailen naar info@bluecity.nl t.a.v. Lisa van Huygevoort. Voor inhoudelijke vragen kan je mailen naar events@bluecity.nl.