Vacatures & Stages

Heb jij het brein én de ballen om de new economy op poten te helpen zetten? Een circulaire economie, waarin alles anders dan normaal gaat? Dan willen we je graag ontmoeten. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

In BlueCity zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste en inspirerende mensen die ons team kunnen versterken. Benieuwd wie ‘wij’ zijn – en wat BlueCity eigenlijk is? Lees alles over onze circulaire voorbeeldstad in wording!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@bluecity.nl.

Vacatures

Enthousiast horeacapersoneel (M/V)

Ben jij zelfstandig, sociaal en heb je een passie voor hospitality? Zo ja; dan is in dit zwembad vol mogelijkheden plek voor jou!

> Lees meer over de BlueCity Vacature Enthousiast horecapersoneel

Circulair Event-/Leisuremanagement

Heb jij een pioniersgeest, ballen, een MBO/HBO-opleiding én ben jij op zoek naar een stage? Dan is BlueCity op zoek naar jou!

> lees meer over de BlueCity Vacature Stagiair Circulair Event-/Leisuremanagement

Er gebeurt enorm veel in BlueCity – alleen zie je daar aan de buitenkant niet zoveel van. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die dat wat in BlueCity gaande is op een pakkende manier in verhalen weet te vangen. Klinkt abstract, maar denk aan: interviews met in BlueCity gevestigde ondernemers en het schrijven van profielen over BlueCity-projecten zoals Aquaponics 4o2, de Groene Long, de transformatie van verlaten zwembad naar circulaire voorbeeldstad en meer.