Vacatures & Stages

Heb jij het brein én de ballen om de new economy op poten te helpen zetten? Een circulaire economie, waarin alles anders dan normaal gaat? Dan willen we je graag ontmoeten. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

BlueCity is, letterlijk, een pool of possibilities. Ook voor jou! We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en inspirerende mensen die ons team kunnen versterken. Benieuwd wie ‘wij’ zijn – en wat BlueCity eigenlijk is? Lees alles over onze circulaire voorbeeldstad in wording!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@bluecity.nl.

Vacatures

Student-Assistent WetLab

Ben jij enthousiast, representatief en helemaal gek van schimmels en bacteriën? Dan zoeken wij jou! Het BlueCity Lab is ‘one of a kind’ en opzoek naar een student die naast hun studie graag komt helpen.

> lees hier meer over de vacature 

Vacature Financial Assistent

Ben jij geordend en kan je je weg vinden in de financiële wereld? Dan zoeken wij jou! BlueCity is ‘the place to be’ voor alles wat te maken heeft met de circulaire economie en op zoek naar een leuke financieel medewerker.

> lees hier meer over de vacature

Vacature Circulaire Klusser (vrijwilliger)

BlueCity Lab zoekt vrijwilligers om circulaire klusjes op te pakken, zo lol te hebben met elkaar en materiaal en spullen een nieuwe waarde te geven door ze opnieuw op te knappen. Denk aan het oppimpen van de oude houten cafetariastoelen uit voormalig Tropicana.

> lees hier meer over de vacature 

Vacature Commercieel Manager

Je hebt een goede babbel en het opbouwen en is het opbouwen en onderhouden van relaties een eitje? BlueCity zoekt jou! Kom werken in de meest markante plek in Nederland.

> lees hier meer over de vacature

Vacature Sales Assistent

Prijsopgavens, promoten en marketing, jij draait je hand er niet voor om. Wij zoeken een fulltime sales assistent die verschillende werkzaamheden voor onze circulaire voorbeeldstad wilt doen. Ben jij wie wij zoeken?

> lees hier meer over de vacature