Vacatures & Stages

Heb jij het brein én de ballen om de new economy op poten te helpen zetten? Een circulaire economie, waarin alles anders dan normaal gaat? Dan willen we je graag ontmoeten. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

BlueCity is, letterlijk, een pool of possibilities. Ook voor jou! We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en inspirerende mensen die ons team kunnen versterken. Benieuwd wie ‘wij’ zijn – en wat BlueCity eigenlijk is? Lees alles over onze circulaire voorbeeldstad in wording!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@bluecity.nl.

Vacatures

Stagiair Audiovisueel Vormgever

Ben jij een creatieve, sociale en stressbestendige Audiovisueel Vormgever en op zoek naar een interessante en leerzame stage? BlueCity is een circulaire hotspot in Rotterdam èn op zoek naar een leuke stagiair!

> lees hier meer over de vacature

Student-Assistent WetLab

Ben jij enthousiast, representatief en helemaal gek van schimmels en bacteriën? Dan zoeken wij jou! Het BlueCity Lab is ‘one of a kind’ en opzoek naar een student die naast hun studie graag komt helpen.

> lees hier meer over de vacature 

Vacature Financieel Medewerker

Ben jij geordend en kan je je weg vinden in de financiële wereld? Dan zoeken wij jou! BlueCity is ‘the place to be’ voor alles wat te maken heeft met de circulaire economie en op zoek naar een leuke financieel medewerker.

> lees hier meer over de vacature