Vacatures & Stages

Heb jij het brein én de ballen om de new economy op poten te helpen zetten? Een circulaire economie, waarin alles anders dan normaal gaat? Dan willen we je graag ontmoeten. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

In BlueCity zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste en inspirerende mensen die ons team kunnen versterken. Benieuwd wie ‘wij’ zijn – en wat BlueCity eigenlijk is? Lees alles over onze circulaire voorbeeldstad in wording!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@bluecity.nl.

Vacatures

Er gebeurt enorm veel in BlueCity – alleen zie je daar aan de buitenkant niet zoveel van. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die dat wat in BlueCity gaande is op een pakkende manier in verhalen weet te vangen. Klinkt abstract, maar denk aan: interviews met in BlueCity gevestigde ondernemers en het schrijven van profielen over BlueCity-projecten zoals Aquaponics 4o2, de Groene Long, de transformatie van verlaten zwembad naar circulaire voorbeeldstad en meer.

Stagiair Event- en Leisuremanagement

Ben jij een creatieve en ondernemende MBO/HBO student en op zoek naar een dynamische stageplek? Dan zijn wij op zoek naar jou! BlueCity is – letterlijk – een oud zwembad vol mogelijkheden en wij zoeken iemand die onze eventmanager kan ondersteunen in zijn werkzaamheden. Dus ben jij die vrolijke en duurzaamheid-geïnteresseerde student met lef en ballen?

> lees meer over de vacature stagiair Event- en Leisuremanagement