Vacatures & Stages

Heb jij het brein én de ballen om de new economy op poten te helpen zetten? Een circulaire economie, waarin alles anders dan normaal gaat? Dan willen we je graag ontmoeten. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

BlueCity is, letterlijk, een pool of possibilities. Ook voor jou! We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en inspirerende mensen die ons team kunnen versterken. Benieuwd wie ‘wij’ zijn – en wat BlueCity eigenlijk is? Lees alles over onze circulaire voorbeeldstad in wording!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@bluecity.nl.

Vacatures

Eventmanager (fulltime)

Bijna dagelijks zijn er groepen over onze blauwe vloer die bij ons een event organiseren of een rondleiding krijgen. We zijn op zoek naar een fulltime Eventmanager. Samen met jouw event team bepaal jij het succes van een business meeting, rondleiding of event, denk je na over duurzame, circulaire catering, en geef je mede vorm aan onze programmering.

> lees hier meer over de vacature Eventmanager 

Programmamaker (parttime)

BlueCity is de circulaire voorbeeldstad in Rotterdam. In dit oude zwembad bouwen we aan een economie waar afval niet bestaat. Dit doen wij onder andere door het organiseren van hackathons en inspirerende filmavonden. Heb jij een goed netwerk in Rotterdam en een hands on mentaliteit? Bekijk dan de vacature voor parttime Programmamaker

> lees hier meer over de vacature Programmamaker

Stagiair  Mediaredactiemedewerker

Ben jij een koele, creatieve en gezellige mediaredactiemedewerker en op zoek naar een super toffe stage waar je alle kneepjes van het vak leert? Dan zijn zij misschien wel op zoek naar jou.

> lees hier meer over de vacature Mediaredactiemedewerker