Vacatures & Stages

Heb jij het brein én de ballen om de new economy op poten te helpen zetten? Een circulaire economie, waarin alles anders dan normaal gaat? Dan willen we je graag ontmoeten. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

In BlueCity zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste en inspirerende mensen die ons team kunnen versterken. Benieuwd wie ‘wij’ zijn – en wat BlueCity eigenlijk is? Lees alles over onze circulaire voorbeeldstad in wording!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@bluecity.nl.

Vacatures 

Stagiair Sales en Eventmanagement

Ben jij een creatieve en ondernemende MBO/HBO student en op zoek naar een dynamische stageplek? Dan zijn wij op zoek naar jou! BlueCity is – letterlijk – een oud zwembad vol mogelijkheden en wij zoeken iemand die onze eventmanager kan ondersteunen in zijn werkzaamheden. Dus ben jij die vrolijke en duurzaamheid-geïnteresseerde student met lef en ballen?

> lees meer over de vacature stagiair Sales en Eventmanagement

Enthousiaste host (m/v) 

BlueCity is, letterlijk, een zwembad vol mogelijkheden. In voormalig tropisch zwemparadijs Tropicana bouwen we een speeltuin voor circulaire bedrijven. In BlueCity organiseren wij ook op bijna dagelijkse basis evenementen voor externen. Wij zoeken hiervoor een toffe host/hostess.

> lees hier meer over de vacature event host