Eventlocatie

Zoek je een duurzame out-of-the-box event locatie waar het serviceniveau hoog is? BlueCity is een unieke, duurzame eventlocatie met een rauw randje.

...

...

...

We verhuren meerdere ruimtes. De bijzondere geschiedenis van de locatie en het prachtige uitzicht over de Maas en de stad maken een event bij BlueCity onvergetelijk.

Interesse?

Vraag direct meer informatie aan over onze rondleidingen en eventruimtes.

Events Brochure

Een mooi overzicht van alle locaties en mogelijkheden vind je in onze Events Brochure.

De dag is een groot succes geweest, mede door het inspirerende verhaal van Mark en BlueCity. Vanuit het team heb ik alleen maar positieve geluiden gehoord. (…) De locatie is uniek op zichzelf en het verhaal van “verbeter de planeet” naar het niveau van enzymen in een kweekzak voor champignons is fascinerend.

Rabobank Rotterdam

Iedereen was erg tevreden over het inhoudelijke programma, de locatie, de rondleiding (superenthousiast!), het eten etc. Voor mij persoonlijk heel leuk om nu eens te zien wat BlueCity doet. Zal het zeker in mijn hoofd houden voor toekomstige workshop locaties.

Biomimicry NL

Dank voor jullie bijdrage aan onze persreis. We hebben veel positieve reacties ontvangen, van de individuele journalisten en van Buitenlandse Zaken. De diversiteit in jullie verhalen, sectoren en persoonlijkheden gaf een goed beeld van de verscheidenheid aan mogelijkheden en kansen van circulaire economie.

Circle-Economy

Veelgestelde vragen

Is BlueCity goed bereikbaar voor de bezoekers van mijn event?

Wat kan ik van de catering verwachten?

Kan ik bij Team Events werken?

Ik wil graag een rondleiding, maar ben niet met een groep. Kan ik als particulier ook een rondleiding volgen?

Interesse in een eventlocatie van BlueCity? Neem contact op met ons Events team via onderstaand formulier!