Datum en tijd

  • do, 26 september 2019
  • 19:00 ‑ 21:00

Publiek event

TICKETS

Locatie

BlueCity Lab
Maasboulevard 100, Rotterdam

Biobased, Circulaire Economie, Innovatie

BlueBusinessClub – Batterij vrij

Tijdens deze BlueBusinessClub gaan we aan de slag met de batterij vrij businesscase en hoe deze rond rekent voor people, planet en profit.

Batterij vrij

Batterijen zijn de toekomst – we zoeken naarstig naar opslagmogelijkheden voor energie. Welke natuurlijke batterijen worden er ontwikkeld en hoe “marktklaar” zijn deze? Het startpunt van ons gesprek tijdens de BlueBusinessClub is de blue businesscase #4: No Battery.

Over de BlueBusinessClub

De blauwe economie gaat over positieve impact voor mensen, natuur en voor je portemonnee. Op www.blueeconomy.org staan 112 businesscases beschreven die over de hele wereld werken. Alleen: elke locatie is weer anders. De aanwezige grondstoffen en ondernemerszin bepalen op welke plek welke businesscase rondrekent.

De Club is voor ontwerpers, bioniers en ondernemers die willen leren hoe een bepaalde businesscase werkt op de drie genoemde aspecten. Elke maand bespreken we een casus en delen we de resultaten achteraf. Er is plek voor max 20 deelnemers, waarin we zoeken naar een goede balans tussen experts en geïnteresseerden. Doel is kennis opdoen en delen, zodat we samen kunnen groeien. Join the club!

TICKETS

Tickets zijn verkrijgbaar voor €6,50 via: https://bit.ly/2GpPkqi