Datum en tijd

  • do, 03 juni 2021
  • 20:00 ‑ 21:30

Publiek event

GA NAAR CLUBHOUSE

Locatie

Online via Clubhouse

Externe partners

Food & Drink, Innovatie, Ondernemerschap

Borrelpraat Goed Geld Verdienen via Clubhouse

Heb jij ook zo’n behoefte om na te praten na zeven afleveringen Goed Geld Verdienen? Dat komt goed uit, want wij ook. Vanuit Clubhouse gaat het gesprek, samen met Daniël Poolen en een aantal van onze sprekers, verder. We zijn vooral benieuwd naar jouw vragen, uitdagingen en perspectieven op goede groei. Borrelpraat is voor en door ondernemers, maar iedereen met affiniteit met het onderwerp is welkom om mee te doen.

Goed Geld Verdienen de podcast

In de podcast serie Goed Geld Verdienen onderzoeken Daniël Poolen, duurzaamheidsonderzoeker bij de Rabobank, en Sabine Biesheuvel, mede-oprichter en directeur van BlueCity, samen met zes toonaangevende ondernemers uit Rotterdam en regio dat duurzaam ondernemen kán – van financieringsvormen tot nieuwe business modellen. Hoe groeien zij hun bedrijf zonder dat dit ten koste gaat van het milieu en een leefbaar klimaat? Samen gaan we op zoek naar wat er nodig is om een toekomstbestendig bedrijf te bouwen. Het nieuwe ondernemen is hier!

Nieuw op Clubhouse?

Clubhouse is een relatief nieuwe app die ondertussen al door een miljoen Nederlanders wordt gebruikt. Op dit moment is de app slechts beschikbaar voor Iphone gebruikers en kan je alleen deelnemen met met een invite van iemand die al lid is. Het concept is simpel: je kan mee luisteren terwijl andere mensen aan het bellen zijn over een specifiek onderwerp. Het leuke is dat je ook zelf kan bijdragen aan het gesprek door je hand op te steken. Zo kan je écht met elkaar in gesprek, als ondernemers onder elkaar.

De podcastserie Goed Geld Verdienen is vanaf 5 april te luisteren op Spotify.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en ontvang updates uit onze circulaire voorbeeldstad!