Datum en tijd

  • do, 16 september 2021
  • 17:30 ‑ 20:00

Publiek event

AANMELDEN

Locatie

BlueCity Rotterdam
Maasboulevard 100
3063 NS Rotterdam

Debat, Food & Drink, Innovatie

De BioBorrel

De BioBorrel is voor iedereen die betrokken is bij de biologische sector. Van verwerker tot winkelier. Van agrariër tot geïnteresseerde leek.

De BioBorrel bestaat uit:

→ een korte presentatie over trends in de biologische sector

→ vragen, uitwisselingen van ideeen en discussie

→ afsluitend een hapje en drankje

Sprekers

Merle Koomans van den Dries 
Merle Koomans van den Dries (1970), woonplaats Lelystad, voorzitter en directielid van Coöperatie Odin. Binnen Odin o.a. verantwoordelijk voor hrm, marketing & communicatie, de Odin-imkerij en de Odin-winkels (100% eigendom van Odin, dus geen franchise). Daarnaast in bestuur BioWinkelVereniging, CWA en Stichting EKO en Ledenraad Bionext. Zij houdt van koken en lekker en gezond eten, buiten zijn, hard werken voor goede zaken en zij gaat liever ergens voor dan dat ze tegen is.

Ronald van Marlen 
Klimaatactivist Ronald van Marlen al ruim 35 jaar werkzaam in de biologische sector en betrokken bij de biologische beweging. Hij werkte onder andere bij Natudis en bij biologische fruitverwerker Ariza B.V.. Hij is oprichter en mede-eigenaar van NaNa Bio en van adviesbureau Timeli. Als adviseur, trainer of activist zet hij zich in voor een duurzamer voedselsysteem. Tijdens de BioBorrel zal hij ingaan op de nieuwste IPCC inzichten over klimaatverandering, en de actie die vanuit de (biologische) voedingssector noodzakelijk is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en ontvang updates uit onze circulaire voorbeeldstad!