Datum en tijd

  • ma, 06 februari 2023
  • 11:00 ‑ 13:00

Publiek event

Op uitnodiging

Locatie

Maasboulevard 100
3063 NS Rotterdam

Circulaire partners

Externe partners

Rondleiding

MKB Rijnmond Expeditie BlueCity met ondernemer Better Future Factory

Duik tijdens de week van de circulaire economie in de toekomst met expeditie BlueCity met twee speciale rondleidingen voor MKB Rijnmond

Zero-waste leven, ontwikkelen van future proof materiaal zoals tegels van eendenkroos, muurtjes van zeewier en bier van regenwater. Aan de oever van de Nieuwe Maas, aan de Maasboulevard, in dat gebouw dat we vaak nog steeds gewoon Tropicana noemen, daar staat de blauwe stad. Knappe koppen, pioniers en uitvinders werken samen met de natuur en aan het Rotterdam van morgen.

In één middag duik je in de wereld van BlueCity en krijg je een rondleiding door het voormalig subtropisch zwemparadijs, neem je een kijkje in het BlueCity Lab, het eerste circulaire biolab ter wereld en ontmoet je een circulaire ondernemer.

Better Future Factory

Tijdens deze editie maak je kennis met Better Future Factory. Better Future Factory combineert techniek, design en verbeelding om duurzame ideeën tot leven te brengen. Ze zijn nieuwsgierig naar plastic als materiaal maar voelen ook de noodzaak om plasticafval op de best mogelijke manier te gebruiken, niet de slechtste. Hun missie: No more plastic waste(d).

Aanmelden

Speciaal voor leden van MKB Rijnmond zijn er op maandag 6 januari twee Expedities door BlueCity. Tickets zijn alleen verkrijgbaar op uitnodiging. Zie voor meer informatie mkb-rotterdam.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en ontvang updates uit onze circulaire voorbeeldstad!