Datum en tijd

  • do, 10 maart 2022
  • 16:00 ‑ 18:00

Publiek event

AANMELDEN

Locatie

Maasboulevard 100
Rotterdam

Externe partners

Circulaire Economie, Food & Drink

Het Nieuwe Nassen Impact Café: Slimmer lokaal inkopen doen

Korte ketens zijn erg belangrijk. Helaas is het voor veel horeca en food retail bedrijven een uitdaging om duurzaam en lokaal inkopen te doen zonder dat dit veel te veel tijd en geld kost. Een groothandel biedt daarin ook uitkomst, hoe meer de horeca gaat vragen naar lokale, duurzamere producten, hoe meer de groothandel dit zal gaan faciliteren.

Tijdens de maandelijkse meet-up van BlueCity en Hogeschool Rotterdam komen een docent en ondernemer aan het woord die toelichten hoe zij een  uitdaging handen en voeten geven.

Schuif gezellig aan op donderdag 10 maart van 17.00 – ca. 19.00 uur bij het Impact Café, om te netwerken, te leren, en elkaar te inspireren om voedsel optimaal te gebruiken en afval te reduceren. Meld je aan door een mailtje te sturen naar bluecity@hr.nl

De smaak te pakken?

Bekijk het volledig programma van Het Nieuwe Nassen en ontdek de (financiële) kansen van duurzaam ondernemen. Luister naar de podcast met Rotterdamse chef Perry de Man of kom naar de grote Meet-up op dinsdag 15 februari.

Het Nieuwe Nassen is partner van MKB010>>Next. MKB010>>Next is een programma van de gemeente Rotterdam. Het programma inspireert, informeert en stimuleert MKB’ers om digitaal, duurzaam en circulair te ondernemen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en ontvang updates uit onze circulaire voorbeeldstad!