Datum en tijd

  • do, 10 februari 2022
  • 10:00 ‑ 12:00

Publiek event

AANMELDEN

Locatie

Online

Externe partners

Circulaire Economie

Online vragenuurtje Circulair Loket

Wanneer mag je reststromen wel of niet gebruiken en waar moet je zijn om dat geregeld te krijgen? Tijdens de Week van de Circulaire Economie kan je al je vragen over ondernemen met afval live stellen aan een panel van deskundigen tijdens het online vragenuurtje van het Circulair Loket. Stel je vraag ter plekke of dien ‘m van te voren in via circulairloket@rotterdamcirculair.nl

Vragenuurtje Circulair Loket

Tijdens het vragenuurtje zitten de volgende deskundigen klaar om jouw vragen te beantwoorden:

  • Ad Struijk
  • Ina Boschloo
  • Koen de Kruif: Koen is senior adviseur op het gebied van milieumanagement en duurzaamheid/circulaire economie bij DCMR. Een groot deel van zijn werk richt zich op de mogelijkheden voor circulaire economie en duurzame energie voor het midden- en kleinbedrijf. Met zo’n 35 jaar ervaring op zak weet hij jou verder te helpen!

Over het Circulair Loket

Het Circulair Loket is hét startpunt voor al je vragen over ondernemen met afval. Dien je vraag in en krijg gratis en vrijblijvend advies op maat in het omgaan met de soms ingewikkelde wet- en regelgeving die gepaard kan gaan met circulair ondernemen. Zo voorkom je een langdurige en kostbare zoektocht naar de juiste procedures en vergunningen, en hou je tijd over voordat waar je goed in bent: ondernemen!

Het Circulair Loket is tot stand gekomen door een samenwerking tussen gemeente Rotterdam en DCMR Milieudienst Rijnmond.

Week van de Circulaire Economie

Het vragenuurtje is onderdeel van onze programmering tijdens de Week van de Circulaire Economie. Van maandag 7 t/m zaterdag 12 februari 2022 organiseren hubs door heel het land evenementen over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren. Benieuwd naar wat er nog meer te beleven valt in BlueCity tijdens de Week van de Circulaire Economie, check onze agenda.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en ontvang updates uit onze circulaire voorbeeldstad!