Datum en tijd

  • zo, 04 oktober 2020
  • 18:15 ‑ 21:00

Publiek event

TICKETS

Locatie

BlueCity
Maasboulevard 100, Rotterdam

Food & Drink, Maatschappij

WASTED! – 5 gangen benefietdiner BuurtBuik Rotterdam

Schuif op zondag 4 oktober 2020 aan bij het WASTED! – 5 gangen benefietdiner. Omringt door glijbanen serveert BuurtBuik Rotterdam een verrukkelijk 5-gangen diner waarbij bekende Rotterdamse chefs reststromen uit hun eigen restaurants omzetten tot nieuwe, circulaire gerechten. De opbrengsten van dit bijzondere diner zullen worden gebruikt om de eerste BuurtBuik in Rotterdam te financieren.

In Nederland wordt nog altijd veel voedsel weggegooid, en dat is zonde! Wil jij je ook inzetten tegen voedselverspilling én iets goeds doen voor de buurt? Kom dan dineren in het voormalig Tropicana zwemparadijs tijdens het WASTED! – 5 gangen benefietdiner en draag bij aan een nieuw verhaal over voedselverspilling!

WASTED! – 5 gangen benefietdiner

Wat je kunt verwachten:

Chefs:

Drinks by:

Geïnspireerd door alle creaties, toveren de heren van WipeYourTearsandEat deze gerechten om tot een hoogwaardig diner, gebruikmakend van eten van InstockMarket. Niemand minder dan Helen Kranstauber, oprichtster Food Cabinet en voorzitter Food Film Festival zal de avond hosten.

Altijd op de hoogte zijn van de laatste updates? Zet je zelf op aanwezig in het Facebook event!

Gelieve dieetwensen bij aanmelding door te geven. Hier kunnen we in beperkte mate rekening mee houden.

Tickets en reserveren

Tickets zijn beschikbaar v.a. €95,- (5-gangen diner, incl. drank pairing per gang, amuse & aperitief, en koffie).

Over BuurtBuik

BuurtBuik is een vrijwilligersorganisatie die met overvloedig voedsel gratis en gezellige maaltijden organiseert voor de hele buurt. De maaltijden worden bereid van heerlijk en kwalitatief hoogwaardig voedsel dat anders onnodig in de vuilnisbak zou belanden. Zo maken we samen een betere buurt: we brengen buurtbewoners bijeen, helpen elkaar een handje en strijden tegen voedselverspilling. BuurtBuik bestaat sinds 2014 en heeft 10 locaties verspreid over Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Met de opbrengsten van het WASTED! – 5 gangen benefietdiner voorziet BuurtBuik Rotterdam de komende 3 jaar iedere week 50 Rotterdammers een gratis 3-gangen maaltijd van overvloedig eten in Cultuurwerkplaats Tarwewijk.

Gezondheid en COVID-19

In verband met de recent genomen maatregelen, is er beperkte ruimte voor deelname aan het diner. We zorgen voor voldoende afstand en volgen de richtlijnen van het RIVM.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en ontvang updates uit onze circulaire voorbeeldstad!