Events

Blauwe Borrel BlueCity: maandelijkse Happy Hour voor circulaire ondernemers

blauwe_borrel

Blauwe Borrel BlueCity? Yep! Vanaf donderdag 6 april organiseert BlueCity een maandelijks Happy Hour! Voor circulaire ondernemers binnen én buiten BlueCity. Want bijpraten en samen de wereld veroveren gaat zoveel makkelijker als je met elkaar aan de bar hangt.

Blauwe Borrel BlueCity: hoe en wat?

Blauwe Borrel BlueCityElke derde donderdag van de maand van 17:00 – 18:00, twee drankjes voor de prijs van één. Het perfecte moment dus om je collega of potentiële zakenpartner uit te nodigen voor een drankje. De Blauwe Borrel vindt één keer per maand plaats in BlueCity, aan de bar in de circulaire kantoorvleugel.

Blauwe Borrel BlueCity: voor wie?

De Blauwe Borrel in BlueCity is bedoeld voor blauwe, circulaire ondernemers in én om BlueCity. Voor ondernemers dus die werkruimte bij ons huren, maar ook voor mensen die dat mogelijk willen, of die met onze huurders samenwerken. Het doel: contacten met andere circulaire, blauwe ondernemers leggen en warm houden.

Blauwe Borrel BlueCity

Dus: ben jij een BlueCitizen, of een blauw, circulair ondernemer? Hoort zegt het voort, en nodig al je ondernemersmatties uit voor dit wekelijkse bijpraatmoment. Want zeg nou zelf: met een biertje in de hand, en een fenomenaal uitzicht over de Maas, De Hef, De Willemsbrug én de Erasmusbrug wordt die lineaire economie omgooien toch veel makkelijker?