Rond BlueCity

BlueCity: parkeren niet meer in beheer BlueCity

Aan al het goede komt een eind – zo ook aan het parkeren achter BlueCity. In dit artikel leggen we uit hoe je voortaan kunt parkeren op het parkeerterrein aan de Maasboulevard achter BlueCity.
Per 1 december neemt de gemeente het parkeerterrein rondom BlueCity in beheer. Wat betekent dat praktisch?
  • • Er moet vanaf 1 december worden betaald voor het parkeren zoals je dat elders in de openbare ruimte ook doet: aan de automaat, schuin tegenover de hoofdingang van BlueCity, of via diensten als Parkline e.d. Naar verwachting zal de gemeente in het begin, per 1 december, veelvuldig controleren.
  • • BlueCity is per 1 december 2016 geen aanspreekpunt meer voor rotzooi op het terrein; bij misstanden op het terrein, is de gemeente je directe aanspreekpunt. Meld misstanden vooral direct!
  • • Heb je een strippenkaart of parkeer-abonnement? We storten het geld, ter waarde van de niet gebruikte strippen, terug op je rekening. Kom om dat te regelen even langs om een declaratieformuliertje in te vullen én de strippenkaart in te leveren.

Nog een laatste noot: wij vinden het erg jammer dat het beheer van het parkeerterrein weer bij de gemeente ligt. BlueCity gaat stevig in gesprek met stadsbeheer om te pleiten voor een grote inzet voor een veilig, schoon en ordelijk parkeerterrein. Dit doen wij nog vóór 1 december, zodat het parkeerterrein netjes kunnen houden.

Tot slot aan al onze oud-parkeerders: bedankt voor jullie klandizie en vertrouwen.