New Materials

Boek ons BlueCity Popup Lab op jouw event

BlueCity-Circulaire-Economie-2018-oktober13

Ons verrijdbaar BlueCity pop-up LAB staat klaar om uit te rijden naar jouw festival of bedrijfsevent. Piepschuim van paddestoelen? Eetbaar plastic? Of ’n shot verse spirulina – een blauwalg waarmee je ook stoffen kan kleuren? We vertellen graag over de potentie van biotechnologie voor een circulaire stad, en tonen onze producten om te inspireren. Bekend maakt immers bemind, ja toch?

Ons Popup Lab stond al op het Science Hotel in het NHOW HOTEL op 29 oktober 2018, en op de open dag van de Willem de Kooning Academie op 10 november. Het Popup Lab komt bemand door een fellow van het Lab.

Popup Lab op jouw event

BlueCity PopUp Lab

Wil je het Popup Lab, plus een fellow, ook op jouw evenement? Mail Nienke Binnendijk (lab@bluecity.nl). Zet je in de subjectline ‘BOEKEN POPUP LAB’? Tot snel!

Stap in de BlueCity Lab CommunityBlueCity Lab: makerspace voor circulaire ondernemers

Wil je meer weten over het BlueCity Lab? Wil je je verdiepen in plastic, of in het productieproces? Of wil jij een plastic lab opzetten in jouw wijk? Kom langs in BlueCity of neem contact op! BlueCity Lab is een open source community. Door samen te werken en te delen komen we op nieuwe ideeën en creëren we waarde.

>> lees meer over BlueCity Lab