Events, Rond BlueCity

Crowd Force Rotterdam #10: BlueCity zoekt meedenkers

Crowd Force Rotterdam #10 BlueCity
Films, lezingen, presentaties – of juist iets heel anders? Wij willen in BlueCity een gave, circulaire programmering opzetten – maar hoe? En wat? En wie mogen daar niet bij ontbreken? Denk jij met ons mee?
Op woensdagavond 22 februari doet BlueCity namelijk mee aan de 10e editie van Crowd Force van R’damse Nieuwe. En wel in de Burgerzaal op het Stadhuis Rotterdam, onder het toeziend oog (en met het meedenkende hoofd) van burgemeester Aboutaleb. Kom en denk ook mee!

Crowd Force Rotterdam 10

Op woensdagavond 22 februari organiseert R’damse Nieuwe de tiende editie van Crowd Force Rotterdam in de Burgerzaal, Stadhuis Rotterdam. Tijdens deze jubileumeditie stellen acht ondernemers voor de tweede keer hun vraag aan het publiek. Alle ondernemers zijn eerder deelnemer geweest van Crowd Force Rotterdam. Toen nog startend, nu gevestigd. Zij doen voor de tweede keer mee met een nieuwe vraag, gerelateerd aan de groei die zij sinds hun vorige deelname doormaakten.

Burgemeester Aboutaleb zal deze jubileumeditie openen en tijdens de tafelsessies zijn adviezen delen met de ondernemers.

Uh… wat is Crowd Force Rotterdam eigenlijk?

Crowd Force Rotterdam is een crowdsourcing event voor Rotterdamse initiatieven die de stad bruisender en aantrekkelijker maken. Tijdens deze avond introduceren acht geselecteerde jonge ondernemers zich aan het publiek en stellen één concrete vraag. Samen met het aanwezige publiek, bestaand uit een gemixte groep van ondernemers, professionals, studenten en andere ondernemende Rotterdammers, wil R’damse Nieuwe de Rotterdamse start-ups een stap verder helpen. In twee rondes van 45 minuten gaan de ondernemers en bezoekers samen aan de slag om het vraagstuk op te lossen en de ondernemer verder te helpen.

Wat is er zo bijzonder aan deze 10e editie van Crowd Force Rotterdam?


Tijdens deze bijzondere editie van Crowd Force Rotterdam komen er acht oud deelnemers terug. Oud-deelnemers die allemaal gegroeid zijn als ondernemer – maar die óók als gevestigde bedrijf tegen nieuwe vraagstukken aanlopen. Vraagstukken, die zij willen voorleggen aan het publiek. De deelnemers aan deze 10e editie zijn:

Tijdens Crowd Force Rotterdam #5 stelde Siemen Cox de vraag: “Welke ideeën heb jij om het kennisonderdeel een rendabel onderdeel te maken van BlueCity?”
>> check hier het eerste Crowd Force filmpje van BlueCity

Meedoen en -denken aan Crowd Force Rotterdam #10

BlueCity neemt deel aan Crowd Force 10

Wil jij meedenken en ons, of één van de andere initiatieven, een stap verder helpen?
>> regel hier je gratis tickets voor Crowd Force Rotterdam 10