Events

Fuckup Nights Rotterdam: vier fabuleuze faalverhalen

Zonder wrijving geen glans, en zonder falen geen succes… Donderdag 11 augustus is onze balzaal daarom wederom gereserveerd voor vier fabuleuze faalverhalen van FuckUp Nights Rotterdam.

Elke ondernemer weet het: falen hoort bij groeien. Want wie niet durft te falen, durft geen risico te nemen – en dat móet, als ondernemer.
Tijdens FuckUp Nights Rotterdam doen vier ondernemers een boekje open over hun grootste fouten – én delen wat ze daarvan geleerd hebben. Dit is dus je kans om te leren van fouten – andermans fouten nog wel.

De FuckUp Nights-sprekers

FuckUp Nights Rotterdam, spreker Alexander Broekman, Funk-e animations

Wie is deze knapperd? Deze knapperd is Alexander Broekman, die zijn Berlijnse bedrijfsplan op knappe wijze de kop omdraaide…

Alexander is één van de oprichters van Funk-e Animations. Een paar jaar geleden vertrok hij naar hip & happening Berlijn om daar een super sexy satellite office te openen. Marktonderzoek? Nergens voor nodig! Toch?

Na drie jaar nonstop husselen realiseerde hij zich dat er toch echt wel wat mis was en dat hij de boel echt wel moest sluiten. Fucked up gloriously!
En toch en toch… en toch leverde deze eersteklas fuck-up wat op. Wat precies? Dat doet Alexander haarfijn uit de doeken tijdens onze FuckUp Nights.

Benieuwd wie er nog meer komen?
BlueCity is een circulaire voorbeeldstad middenin Rotterdam. Binnen ons ecosysteem van sociale ondernemers en radicale disruptanten bestaat zoiets achterhaalds als afval niet. De output van de één is namelijk de input van de andere ondernemer. In BlueCity is afval een waardevolle bouwsteen.

De drie resterende sprekers delen we de komende weken. Volg Fuckup Nights Vol. IV op Facebook dan blijf je op de hoogte.
Hoort zegt het voort en komt allen naar onze Balzaal! Leer van andermans fouten en sneak a peek in BlueCity als je er toch bent…

Kom je ook?

Regel hier alvast je kaartjes, dan sta je niet voor een dichte deur.
Enne, ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat, tijdens zo’n FuckUp Night?
Bekijk het verslag van de vorige Fuckup Night Rotterdam.