Events

Innovation Friday: Blauwe meetup in Amsterdam – met BlueCitizen Lars Crama

Lars Crama van BLuecity geeft een presentatie over circulaire economie

Blauwe economie? Circulaire economie? What the.…? Als jij niet weet wat het is, wat het doet en waarom het goed is voor de wereld, ben je van harte welkom. Helaas deze keer niet in BlueCity, maar onze eigen Lars is wél aanwezig bij Innovation Friday van ABN Amro in Amsterdam!

Als je Amsterdam te ver vindt, kan je natuurlijk altijd op onze blog kijken. In deze infographic zien waarvoor de blauwe, circulaire economie goed is en waarom wij twee aardbollen nodig hebben als we onze lineaire denkwijze niet loslaten. Okay, back to business.

Vrijdag innovatiedag

Saai, die vrijdagmiddagen? Niet bij ABN Amro. In de allerlaatste uurtjes voor het weekend gaat daar het innovatiecentrum van ABN Amro open. Eén keer per maand ga je volledig geïnspireerd het weekend in. Vlak voor je welverdiende weekend wordt er elke maand een ander onderwerp bij de strot genomen. De vaste kern: innovatie.

Innovatie, blauwe economie en circulaire hapjes

Op 26 mei 2017 gaat de meet-up over de Blauwe Economie. Naast een een aantal andere experts is ook BlueCitizen Lars Crama die middag aanwezig. Hij is de Chief Commercial Officer van BlueCity en neemt je mee op een heuse Blue Economy Safari. En voor degenen die moe maar voldaan (en vooral: geïnspireerd) uit die presentatie komen, staan er daarna de nodige hapjes en drankjes. Circulaire hapjes en drankjes, uiteraard.

Ook naar Innovation Friday?

Dat kan! Hier lees je meer over Innovation Friday van ABN Amro, met oa Lars Crama.