Rond BlueCity

Genomineerd! Nederlandse Bouwprijs voor transitie naar BlueCity?

Yvette Govaart van Coup Groep

Terwijl er achter de gevel keihard geklust wordt, is held en partner van het eerste uur Yvette Govaart van COUP Groep genomineerd voor de Nederlandse Bouwprijs als Talent met Toekomst, voor de transformatie van Tropicana naar BlueCity.

Yvette Govaart is als projectleider verantwoordelijk voor het functioneren van het bouwteam. Het is Yvette gelukt om de verschillende typen mensen die betrokken zijn (denk: impact-investeerders, ondernemers, aandeelhouders, de gemeente Rotterdam, partners en geselecteerde partijen in het bouwproces) te verbinden. Geen sinecure, kunnen wij je vertellen 🙂

Uiterst complex project

bluecity-circulaire-economie-verven

Want hoewel de circulaire transitie van Tropicana naar BlueCity een uiterst complex project is, is Yvette ervan overtuigd dat juist dit ‘gezamenlijk bezig zijn’ daadwerkelijk een steentje bijdraagt aan de toekomst. Zo is het fantastisch om te zien dat het team het virus van ‘blauw bouwen’ weet over te dragen, dat zelfs de schilder meedenkt in de selectie van de meest duurzame verf en de uitvoerder zelf al met suggesties komt die uitgaan van hergebruikt materiaal.

november58

Wij van BlueCity vinden zijn supertrots op Yvette – niet alleen vanwege deze nominatie, maar vanwege haar visie, inzicht en enthousiasme en natuurlijk de passie en professionaliteit voor het werk dat zij, samen met het bouwteam, dag in, dag uit verzet.