New Materials, Rond BlueCity

Organiseer jouw online event vanuit het huis van de toekomst

online event huis van de toekomst

Radicaal opnieuw durven kijken naar het ontwerpen en bouwen van een woning – daarmee zijn diverse pioniers uit de wereld van circulair en biobased bouwen aan de slag gegaan. Samen hebben ze bijgedragen aan ‘The Exploded View’: een uit elkaar getrokken maquette van een huis dat met circulaire methodes en biobased materialen opnieuw is opgebouwd. Dit unieke project laat de bestaande en toekomstige mogelijkheden van duurzaam bouwen en wonen zien, en is van tijdelijk te bezoeken in BlueCity.

Huis van de toekomst

We hebben nog negen jaar om het klimaatakkoord van Parijs te vertalen in actie. Daarom is het belangrijk te experimenteren en samen te praten over of de richting die gekozen is de juiste is, en hoe we kunnen bijsturen. Het oude gezegde een pad ontstaat door erop te lopen” is precies wat ‘The Exploded View’ wil doen: niet alleen laten zien wat er al kan, maar ook kennis, netwerk en voorlopers aan elkaar verbinden om zo paden te creëren die we samen kunnen bewandelen richting een biocirculaire toekomst.

Vergaderen op streamen in het huis van de toekomst

Wil je samen met collega’s een kijkje nemen in het huis van de toekomst, of je online event uitzenden? Dat is mogelijk! Je kunt de Balzaal af huren (max 35 personen – coronaproof) voor een vergadering waarbij je wordt omringt door de vijf bijzondere huisjes van ‘The Exploded View’. Je boekt de ruimte voor een halve of hele dag inclusief catering, en kunt een van de ondernemers of ontwerpers van ‘The Exploded View’ uitnodigen als keynote spreker.

Interesse? Voor meer informatie neem je contact op met Stefanie Stappers via events@bluecity.nl

‘The Exploded View’ is een initiatief van BPDJansen by ODSMoodumoProvincie Noord-BrabantBuro KadeDutch Design FoundationBiobased Creations (Company New Heroes).