De Aula

De Aula bevindt zich in de oude doucheruimte van het zwembad. Deze rauwe locatie is perfect voor pressure cooker- en werksessies. Kom de Aula in met een doel en verlaat de ruimte pas als je klaar bent. Het is onderdeel van het Lab, de werkplaats van BlueCity. Reken op een langsrijdende pompwagen, een laborant in jas en een groep studenten die langskomt voor een project. De Aula is voor sessies waar je dynamiek voor kunt gebruiken en waar het meeste interactie met de community van BlueCity te verwachten is: die vrouw achter de pompwagen is misschien wel bezig met de ontwikkeling van een gegroeide verpakking.

De mogelijkheden

  • • de Aula wordt verbouwd en zal vanaf zomer 2020 weer beschikbaar zijn

 

 

Andere eventlocaties

De Balzaal

De Balzaal van BlueCity was het partycentrum van voormalig Tropicana. Tijdens een omvangrijke renovatie is de balzaal totaal vernieuwd tot conferentie-ruimte met een weids uitzicht over de Maas, ons voormalige subtropisch zwemparadijs en de stad.

Lees meer over De Balzaal

De Skybox

De Skybox is de voormalige board room van Tropicana. Deze volledig gerenoveerde ruimte biedt (al zeggen we ‘t zelf) magistraal uitzicht over Maas, Willemsbrug en Erasmusbrug.

Lees meer over De Skybox

De Meetingspace

De Meetingspace is een kantoor op de plek waar vroeger de kleedkamers waren. De space is gebruik als flexwerkplek waar makers hun codes schrijven en schetsen worden uitgewerkt tot echte plannen.

Lees meer over De Meetingspace

Interesse in BlueCity eventlocatie?

Mooi! Neem contact met ons op via info@bluecity010.nl of bel (010) 307 22 47.

Evenementlocaties

  • Vast telefoonnummer
  • Laat hierboven even weten wat je vraag is, dan kunnen we sneller helpen!