BlueSouvenir

Na een inspirerende sessie in BlueCity een souvenir meenemen uit onze voorbeeldstad? Dat kan. BlueCity biedt verschillende blauwe producten waarmee bezoekers thuis met de circulaire economie aan de slag kunnen gaan. Met een BlueSouvenir blijft je event bovendien langer hangen in de hoofden van je bezoekers. Bonus!

BlueCity is een voorbeeldstad voor de circulaire economie. Ons voormalig subtropisch zwemparadijs is een broedplaats voor ondernemers die reststromen sluiten door afval te gebruiken als grondstof. Daarmee versnelt BlueCity de transitie van de lineaire economie zoals we die nu kennen naar de circulaire economie: een economie waarin afval niet bestaat.

Maar hoe dat nou precies werkt, die blauwe, circulaire economie… dat is best ingewikkeld. Om het tastbaar te maken, bieden we een aantal producten aan waarmee je bezoeker, gewoon thuis, reststromen sluit – en er nog lekker van kan eten ook. Zo blijft je event nog maanden in de herinnering van bezoekers.

Close the loop, make some soup – BlueCity SoepStarter

duurzaam relatiegeschenk van soephoofd

Deze SoepStarter-kit bevat een portie SoepStarter, waarmee mensen, zonder recept en zonder bouillonblokje, hun restgroenten kunnen versoepen. SoepStarter helpt de consument minder te verspillen, en tegelijkertijd gezonder te eten.

> meer weten over dit product? Kijk hier

Kweek oesterzwammen op je eigen koffiedik – RotterZwam Growkit

Een pakket bestaand uit een emmer (die voor 99% uit hergebruikt plastic bestaat) en een zakje oesterzwammen-broed. Bij de emmer hoort een serie instructievideo’s waarmee iedereen thuis oesterzwammen kan kweken.

> meer weten over dit product? Kijk hier

Je moeder op de tap – VET&LAZY-biertje

Een flesje met een VET&LAZY-biertje dat op voorraad is. In het flesje zit een heerlijk speciaal biertje. Bijvoorbeeld gemaakt van koffie of doorgeschoten oesterzwammen. Natuurlijk zo circulair mogelijk gemaakt en dat proef je!

> meer weten over dit product? Kijk hier

Een verdraaid goed verhaal – Spoorblokblue-souvenir-duurzaam-relatiegeschenk-bluecity

Een Spoorblok is een handig notitieblok met een behapbaar formaat (A5). Makkelijk om in je tas te stoppen, een catchy uiterlijk en niet te vergeten: goed voor het milieu en een echte spraakmaker als je met een Spoorblok verschijnt bij je meeting!

> meer weten over dit product? Kijk hier

Zeep van olijfolie, koffiedik of bierbostel РKusala Gifts 

Kusala Gifts maakt zeep van reststromen zoals koffiedik, olijfolie en bierbostel. Deze luxe zeepjes zijn niet alleen zo circulair mogelijk gemaakt, maar ook nog eens 100% plasticvrij. Dubbel duurzaam en dus dubbel zo fijn!

> meer weten over dit product? Kijk hier

BlueSouvenir bestellen?

Dat is een makkie. Neem contact op met de event manager, zij regelt dat de BlueSouvenirs voor jullie klaarstaan. Dit kan via: events@bluecity.nl