Het Dek

Het Dek BlueCity

Borrelen na afloop van een congres, workshop of team dag? Het Dek is de ideale buiten locatie voor een (zakelijke) borrel in de zon. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens het gebruik van één van onze overdekte eventlocaties, de catering momenten buiten op het Dek te laten plaatsvinden. Grootste pluspunt? Een spectaculair uitzicht over de Maas en de stad: inclusief Rotterdams meest bekende bruggen De Hef, De Erasmusbrug en de Willemsbrug. Het Dek is vanaf voorjaar 2022 te boeken.

De mogelijkheden

→ Het Dek is van eind maart t/m september te boeken (buiten deze periode weersgebonden)

→ Plek voor 40 mensen (1,5 meter afstand opstelling) of;

→ Plek voor 150 mensen (normale opstelling)

→ Basis meubilair is aanwezig

→ Zowel los te boeken of in combinatie met een van onze andere overdekte eventlocaties

→ Het Dek grenst aan het terras van Aloha en is daarom niet geschikt voor plenaire sessies

Geschikt voor

Het Dek is de ideale, duurzame eventlocatie in Rotterdam voor een (zakelijke) lunch, borrel of diner in de buitenlucht. Met deze unieke locatie trakteer je je gasten op een fenomenaal uitzicht: zo organiseer je gegarandeerd een event om nooit meer te vergeten! Wil je het Dek in combinatie met een van onze andere eventlocaties boeken? Bijvoorbeeld een workshop binnen in de Balzaal en een lunch buiten op het Dek? Laat het ons weten: dan regelen we dat!

Circulair gebouwd

In BlueCity geloven we in practice what you preach. Bij de bouw van het Dek is daarom zo veel mogelijk volgens de principes van de circulaire economie gewerkt. Dat betekent: lokaal gewonnen, hergebruikte materialen. Zo zijn voor de balustrade hekwerken gebruikt welke zijn vrijgekomen bij de sloop van een boorplatform in de Noordzee, en vind je o.a. hergebruikte underlayment platen en hergebruikt hout in de vloer en balken.

Verder zijn veel van de materialen makkelijk te demonteren. Hierdoor kunnen deze in de toekomst ook weer worden hergebruikt. Meer weten over de bouw van het Dek? Check de video van Cordeel hieronder.

Eventbrochure

bluecity event locatie brochure

In onze eventbrochure vind je ons volledige assortiment. Hierin vind je niet alleen de prijzen, maar ook extra info die niet op de website staat! Denk bijvoorbeeld aan onze techniekpakketten en onze speciale borrelplanken.

> download de brochure hier!

Interesse in het Dek?

  • Vast telefoonnummer
  • Laat hierboven even weten wat je vraag is, dan kunnen we sneller helpen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en ontvang updates uit onze circulaire voorbeeldstad!