Online rondleiding door BlueCity

Online rondleiding

Letterlijk achter de schermen van BlueCity kijken? Dat kan, met onze online rondleiding. Ervaar onze 12.000 m2 tellende circulaire voorbeeldstad volledig coronaproof en krijg een goed beeld van wat dat nou eigenlijk is, die circulaire economie. For English click here.

Tijdens de online rondleiding door BlueCity wordt je op toegankelijke wijze meegenomen in de circulaire economie én door ons pand. Naast de geschiedenis van het pand, en hoe wij in voormalig subtropisch zwemparadijs Tropicana terecht zijn gekomen, dompelen we je onder in circulair denken én doen. Verwacht eerlijke, open verhalen en concrete voorbeelden over wat er komt kijken bij innovatie van de mensen die er al 5 jaar mee bezig zijn. We blijven niet aan het oppervlak, maar duiken de diepte in.  Are you ready to take the plunge?

Verrassend bedrijfsuitje of excursie

Ook in het anderhalve meter tijdperk kun je een verrassende excursie of bedrijfsuitje organiseren. Met de online, interactieve rondleiding door BlueCity krijg je een kijkje achter de schermen van BlueCity en de daarin gevestigde ondernemers. We bezoeken de werkplaatsen en kantoren van o.a. bierbrouwerij Vet & Lazy, ontwerpbureau BlueBlocks en architectenbureau Superuse. Ook nemen we je mee naar het gloednieuwe BlueCity Lab waar innovatieve ontwerpers en ondernemers futureproof materialen ontwikkelen uit zeewier, schimmels en bacteriën. Tot slot kun je persoonlijk in gesprek gaan met iemand die BlueCity van haver tot gort kent – deze kun je het hemd van het lijf vragen. 

Dit kan je verwachten van de online rondleiding

→  Krijg een goed beeld van wat BlueCity doet en vooral: waarom

→  Maak kennis met de circulaire economie op allerlei aspecten, van de bouw tot biolab

→  Leer verschillende circulaire ondernemers en hun producten, proces en business case kennen

→  Ga live in gesprek met één van onze rondleiders aan de hand van een Q&A

→  Customize de rondleiding naar jouw wensen door bijv. een extra spreker bij te boeken

Daarnaast is het mogelijk om aansluitend op de rondleiding een online bierproeverij van Vet & Lazy bij te wonen. Vet & Lazy is de brouwerij gevestigd in de kelders van BlueCity. In deze urban brewery worden de lekkerste, circulaire speciaalbieren van Rotterdam gebrouwen. Terwijl je aan 6 verschillende bieren nipt, vertellen deze brouwers je in een uur tijd over het (circulaire) brouwproces.

Bekijk de teaser

De feiten op een rijtje

→ De rondleiding duurt 45-50 minuten en is incl. een Q&A sessie

De rondleiding is Engels-ondertiteld, dus geschikt voor internationale collega’s/studenten

→ Je krijgt een goed beeld van wat dat nou eigenlijk is, die circulaire economie

→ Dus: meer dan een verhaal over hergebruik. We gaan de diepte in

Customize de rondleiding naar wens: vraag ons naar de mogelijkheden

Kosten

Een online rondleiding door BlueCity kost €250 (excl. BTW). Voor onderwijsinstellingen bieden wij een gereduceerd tarief aan van €200 (excl. BTW). Wil je de rondleiding customizen door deze bijvoorbeeld aan te vullen met een specifieke ondernemer die zijn circulaire product en business case presenteert? Neem contact met ons op, dan regelen we dat.

Interesse in een borrel achteraf? De online bierproeverij van Vet & Lazy, bestaande uit een pakket met 6 bieren en een uitleg over het (circulaire) brouwproces, kost €22,50 pp. Haal je bierpakket op in Rotterdam of laat deze thuis bezorgen voor een totaalbedrag van €30,- pp.

Klaar om je digitaal onder te dompelen in onze voorbeeldstad? Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel direct naar: (010) 307 22 47

Stuur mij meer informatie over de online rondleiding door BlueCity

BlueCity is where start-ups create new waves, and where corporates can catch the tide. We integrate what’s working, skip what’s not.

werkruimte

eventlocatie

rondleiding