Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam is dé opleider van Rotterdam. Met ruim 39.000 studenten én 4.000 medewerkers is het een stad op zich! Hogeschool Rotterdam leidt studenten op voor de wereld van morgen en zorgt ervoor dat zij een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappelijke opgaven waar onze regio voor staat. Door meer de context op te zoeken (met ondernemers) bij BlueCity leren studenten meer over (de kansen) van circulariteit.

Bij Hogeschool Rotterdam studeren ruim 39.000 studenten en er zijn zo’n 4.000 medewerkers werkzaam. Het opleidingsassortiment bestaat uit een breed aanbod in bijna alle onderwijssectoren. Studierichtingen zijn Economie, Gedrag en maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media en ICT, Onderwijs en Techniek.

Het onderwijs is nauw verweven met de grootstedelijke ontwikkelingen in de regio Rotterdam. In een voortdurende wisselwerking en samenwerking delen wij kennis, kunde en ervaring met het bedrijfsleven, instellingen en overheid.

We leiden elke student op tot een professional die een waardevolle bijdrage levert aan de maatschappij. Dat doen we in Rotterdam, een internationale en grootstedelijke context. In alles wat wij doen gaan we uit van gelijkwaardigheid, bevorderen we wederzijds respect en werken we emancipatiegericht.

Onze visie

Elke student verdient het best mogelijk hoger beroepsonderwijs. Onderwijs waarbij de student gezien en gekend wordt, gelijke kansen krijgt en wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Het docententeam maakt het verschil. Docenten, onderzoekers en professionals uit het werkveld leren met en van elkaar om de student van actueel en uitdagend onderwijs te voorzien. Met een diploma van Hogeschool Rotterdam is elke student klaar voor de wereld van morgen.

Voor actuele informatie verwijzen we je graag door naar www.hogeschoolrotterdam.nl.

Meer weten over Hogeschool Rotterdam? Lees dit artikel!

Volg Hogeschool Rotterdam :