Studio Mooie Zooi

Een pollepel gemaakt van hout uit de Rotterdamse haven of een salontafel van een omgevallen Rotterdamse boom. Studio Mooie Zooi maakt duurzame, lokaal geproduceerde, minimalistisch vormgegeven, functionele producten voor in huis. In plaats van op de brandstapel, belandt het hout bij jou thuis. Producten met een verhaal dus.

De bewuste consument neemt geen genoegen meer met onduidelijke verhalen over producten die hier ver vandaan zijn geproduceerd, maar is op zoek naar duurzame, lokaal geproduceerde producten met een verhaal die passen bij hun manier van denken. Op een nieuwe manier denken, dat is precies wat Studio Mooie Zooi doet.

Daarnaast heeft de verschuiving naar meer thuis zijn gezorgd voor een groeiende behoefte om van ons huis een comfortabele plek te maken. Een mooi ingerichte ruimte waarin we wonen, werken, koken, tafelen, spelen en tuinieren. De producten van Studio Mooie Zooi ondersteunen deze groeiende behoefte met kwaliteit, eenvoud en net dat extra handigheidje dat zorgt voor meer gemak. Ze dragen bij aan de circulaire economie en inspireren om op zoek te gaan naar meer manieren om ook bij te dragen aan een schonere wereld.

Volg Studio Mooie Zooi :