Vacatures & Stages

Heb jij het brein én de ballen om de new economy op poten te helpen zetten? Een circulaire economie, waarin alles anders dan normaal gaat? Dan willen we je graag ontmoeten. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

BlueCity is, letterlijk, een pool of possibilities. Ook voor jou! We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en inspirerende mensen die ons team kunnen versterken. Benieuwd wie ‘wij’ zijn – en wat BlueCity eigenlijk is? Lees alles over onze circulaire voorbeeldstad in wording!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@bluecity.nl.

Vacatures

Coördinator Programmering

Om ons te helpen bij het versnellen van de circulaire economie zoeken we een ondernemende en gestructureerde idealist die als Coördinator Programmering  samen met ons een fantastisch programma neerzet!

> bekijk de vacature

Medewerker Technische Dienst (32 uur)

Het BlueCity Bouwteam zoekt een allround medewerker Technische Dienst.  Als medewerker Technische Dienst ben jij de allround vakman die klussen oppakt en oplost. Je ziet circulair bouwen als een uitdaging en veiligheid als de nummer 1 prioriteit. Bij lekkages of technische storingen ben jij onze eerste hulp en ook voor onderhoud of het verplaatsen van een wandje draai jij je hand niet om.

> bekijk de vacature

Circulaire Klusser (vrijwilliger)

BlueCity Lab zoekt vrijwilligers om circulaire klusjes op te pakken, zo lol te hebben met elkaar en materiaal en spullen een nieuwe waarde te geven door ze opnieuw op te knappen. Denk aan het oppimpen van de oude houten cafetariastoelen uit voormalig Tropicana.

> bekijk de vacature