Vacatures & Stages

Heb jij het brein én de ballen om de new economy op poten te helpen zetten? Een circulaire economie, waarin alles anders dan normaal gaat? Dan willen we je graag ontmoeten. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

BlueCity is, letterlijk, een pool of possibilities. Ook voor jou! We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en inspirerende mensen die ons team kunnen versterken. Benieuwd wie ‘wij’ zijn – en wat BlueCity eigenlijk is? Lees alles over onze circulaire voorbeeldstad in wording!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@bluecity.nl.

Vacatures

————-

Storyteller (stage)

Ben jij een koele, creatieve en gezellige HBO student en op zoek naar een super toffe stage waar je alle kneepjes van het vak leert? Dan is ons marketing-communicatieteam misschien wel op zoek naar jou!

->bekijk de vacature

—————-

Medewerker Technische Dienst (32 uur)

Het BlueCity Bouwteam zoekt een allround medewerker Technische Dienst.  Als medewerker Technische Dienst ben jij de allround vakman die klussen oppakt en oplost. Je ziet circulair bouwen als een uitdaging en veiligheid als de nummer 1 prioriteit. Bij lekkages of technische storingen ben jij onze eerste hulp en ook voor onderhoud of het verplaatsen van een wandje draai jij je hand niet om.

->bekijk de vacature

—————-

Poule van Life Science experts (vanaf 4 uur per maand)

BlueCity Lab formeert rondom onze wetlabs een groep experts die onze bioniers kunnen bijstaan in vragen rondom biologie, biochemie en biotechnologie. Van coaching tot meewerken aan een nieuw product. Je wordt geselecteerd door ons op basis van motivatie en expertise, omdat we een diverse groep aan ons willen binden. Je bent onderdeel van het Lab en leert alle uitdagingen en kansen kennen uit de circulaire werkpraktijk goed kennen.

->bekijk de vacature 

 


Marketing communicatie (stage)

Ben jij een creatieve HBO student en op zoek naar een toffe stage waarin je veel vrijheid krijgt, maar ook veel zal leren, over microben, circulaire economie en over hoe je dat verhaal kan vertellen? Dan is het BlueCity Lab op zoek naar jou! Check onze website van BlueCity Lab, onze insta, of mail meteen je motivatie naar lab@bluecity.nl.

—————-