Vacatures & Stages

Heb jij het brein én de ballen om de new economy op poten te helpen zetten? Een circulaire economie, waarin alles anders dan normaal gaat? Dan willen we je graag ontmoeten. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

BlueCity is, letterlijk, een pool of possibilities. Ook voor jou! We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en inspirerende mensen die ons team kunnen versterken. Benieuwd wie ‘wij’ zijn – en wat BlueCity eigenlijk is? Lees alles over onze circulaire voorbeeldstad in wording!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@bluecity.nl.

Vacatures

Circulaire werkplaatschef (betaald; 1 jaar contract)

Onze werkplaats zoekt een coördinator die voor vier dagen per week verantwoordelijk is voor het hele reilen en zeilen van de plek, ter ondersteuning van circulaire makers en doeners. Van lasersnijden, zagen tot borduren: we hebben de faciliteiten om te experimenteren met reststromen voor bioniers uit Rotterdam en ver daarbuiten.

> bekijk de vacature

Circulaire projectontwikkelaar (medior, betaald; 1 jaar contract)

Wij zoeken versterking voor ons ontwikkelteam. Heb jij ervaring met circulair bouwen en weet jij wat er voor nodig is om van een concept naar een project te komen? En heb je ervaring met het opstellen van begrotingen en het maken van een helder projectplan? Dan is deze vacature voor jou!

> bekijk de vacature

Circulaire Klusser (vrijwilliger)

BlueCity Lab zoekt vrijwilligers om circulaire klusjes op te pakken, zo lol te hebben met elkaar en materiaal en spullen een nieuwe waarde te geven door ze opnieuw op te knappen. Denk aan het oppimpen van de oude houten cafetariastoelen uit voormalig Tropicana.

> bekijk de vacature