Kweek oesterzwammen op je aanrecht – rotterzwam-Growkit

Wist je dat de meeste koffie thuis wordt gedronken? Maar liefst 70%. Das een boel koffiedrab in de Nederlandse huizen. En wist je dat op dat koffieprut de oesterzwam uitstekend groeit? Met de rotterzwam-Growkit zetten je collega’s hun eigen koffiedik om naar oesterzwammen. Gewoon op hun eigen aanrecht. Onze missie is dan ook: alle Nederlanders als #aanrecht-agrariërs.

In onze eventbrochure vind je ons volledige assortiment en prijzen. Download de brochure.

Wat is het

Een pakket bestaand uit een emmer (die voor 99% uit hergebruikt plastic bestaat) en een zakje oesterzwammen-broed. Bij de emmer hoort een serie instructievideo’s waarmee iedereen thuis oesterzwammen kan kweken.

Materiaal / productie MVO

De Growkit wordt in Rotterdam in elkaar gezet, heeft een wrap van gerecycleerd karton en is van restpartijen plastic emmers die anders vernietigd worden. Trouwens, wist je dat het produceren en consumeren van paddenstoelen veel milieuvriendelijker en duurzamer is dan vlees? Paddenstoelen zetten voedingsstoffen 25 keer efficiënter om dan bij vleesproductie. Een extra reden om meer paddenstoelen te eten – en minder vlees.