Stagevacature: Front Office

Ben jij op zoek naar een stage waarin geen dag hetzelfde is? Verleen je graag service aan bezoekers en huurders, en vind je het leuk om ze te verwelkomen in onze blauwe stad? Krijg je daarnaast ook energie van administratieve taken? Dan ben jij de Front Office Stagiaire die we zoeken!

Over BlueCity

BlueCity is, letterlijk, een zwembad vol mogelijkheden. In voormalig tropisch zwemparadijs Tropicana bouwen we een speeltuin voor circulaire bedrijven, waar we met brein, ballen, lef én lol afkoersen op ’n economie waarin afval niet bestaat. De output van de éne is namelijk de input van de andere ondernemer. Afval wordt hierdoor een waardevolle bouwsteen. Zo creëren we, samen met ondernemers, onderzoekers, onderwijzers, makers en stadsboeren, een circulaire economie, sluiten we kringlopen en vormen we de stad én de economie van de toekomst.

De functie

Als Front Office stagiair ben je het visitekaartje van BlueCity. Jouw glimlach en uitstraling laten iedereen welkom voelen. Je beantwoordt de telefoon, bent een vraagbaak voor collega’s, huurders en bezoekers en handelt e-mails, post en pakketjes af. Maar je zit niet de hele dag achter je bureau. Je bent bereid je handen uit de mouwen te steken en helpt met het netjes houden van het kantoor en de algemene ruimtes.  Je zorgt ervoor dat de ondernemersbar is opgeruimd, dat de voorraden zijn aangevuld (je bestelt deze ook op tijd) en maakt aan het eind van de dag de koffiemachine schoon. Zo draag jij zorg voor een fijne werkomgeving van de huurders en de medewerkers van BlueCity.

Verder notuleer je tijdens de kwartaallijkse huurdersbijeenkomst en eventueel bij de evaluatiegesprekken van het team. Tot slot zijn er een aantal projecten die opgepakt kunnen worden, afhankelijk van waar je affiniteit mee hebt en enthousiast van wordt. Denk hierbij aan het maken van een smoelenboek of het verder verduurzamen van de ondernemersbar.

Jij…

…Hebt affiniteit met de circulaire en blauwe economie
…Volgt een relevante MBO of HBO opleiding
…Beheerst Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift
…Bent communicatief vaardig, open en klantgericht
…Vindt het leuk om met mensen contact te hebben en je verleent graag goede service
…Hebt oog voor detail en je zorgt er graag voor dat algemene ruimtes er verzorgd uit zien
…Werkt graag zelfstandig en onafhankelijk en je kan prioriteiten stellen
…Bent een echte probleemoplosser en denkt graag mee over het verbeteren van processen om alles nog efficiënter in te richten

Wij..

… Bieden een super inspirerende werkplek op één van de mooiste locaties in Rotterdam, waar geen dag hetzelfde is
… Bieden je alle ruimte om je ding te doen. Binnen BlueCity kan heel veel, als jij dat aandurft! Het is (letterlijk) onontgonnen gebied
… Bieden een stagevergoeding van €200,- per maand

Over de stage

  • • Minimaal 4 dagen per week, eventueel te combineren met een eigen opdracht
  • • Aanvang: september 2021
  • • Stageperiode minimaal 6 maanden

Herken jij je in bovenstaand profiel..

… en word je enthousiast van de functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Fé Steenbergen (f.steenbergen@bluecity.nl).