Teamleden

Dolf Kerklaan

BlueCity geeft een zichtbare en concrete invulling aan de veranderingen die nodig zijn om tot een duurzamere maatschappij te komen. Dat is naast een mooie doelstelling, ook vooral een noodzakelijke. En dat is wat mij erg aanspreekt in dit bedrijf. 

Meer over Dolf

Fé Steenbergen

Organiseren, coördineren, zorgen voor zijn dingen die ik goed kan en graag doe. Mijn zorghart houdt ervan om met een glimlach voor mensen klaar te staan en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Meer over Fé

Arabella van Aartrijk

Arabella van Aartrijk is niet alleen rondleider binnen BlueCity, maar ook degene die onze circulaire voorbeeldstad voedt met haar circulaire cateringbedrijf Food & Footnotes.

Meer over Arabella

Maarten van Elsen

Maarten van Elsen is circulair bouwmanager binnen BlueCity.

Meer over

Tilly Macleane

Tilly Macleane is een urban producer die, vanuit COUP, BlueCity duurzaam transformeert tot een circulaire voorbeeldstad.

Meer over

Jamie Hornis

Jamie is Junior project manager bij het BlueCity Lab. Samen met het BlueCity Lab team werkt ze aan een fysieke plek waar blauwe projecten kunnen uitbloeien binnen de dynamische driehoek van kunst, wetenschap en ondernemerschap.

Meer over

Diana van Ewijk

Storyteller en spindoctor die dat wat er in BlueCity gebeurt op begrijpelijke wijze naar buiten brengt. Voelt zich online net zo thuis als offline en…

Meer over Diana

Yvette Govaart

Yvette Govaart is urban producer die vanuit COUP BlueCity duurzaam transformeert tot circulaire voorbeeldstad.

Meer over

Nadia Koppenol

Nadia Koppenol is rondleider binnen BlueCity, voorbeeldstad voor de circulaire economie, gevestigd in voormalig subtropisch zwemparadijs Tropicana Rotterdam.

Meer over

Wouter Veer

Ondernemer en impact-investeerder. Zet zijn vermogen en ervaring via stichting ifund in om gehuisveste social enterprises écht succesvol te maken.

Meer over Wouter

Mark Slegers

Daarnaast bivakkeert Mark al een paar jaar in Tropicana en kent hij de mogelijkheden van het pand. Mark is samen met rotterzwam-partner Siemen Blue Economy Officer.

Meer over Mark

Yvette Koedijk

Mijn naam is Yvette Koedijk, 1 van de 2 Yvette's binnen BlueCity. Binnen Business Development werken wij aan circulair ondernemerschap, samen met bedrijven en (semi)-overheden. Dit door middel van het uitvoeren van gezamenlijke innovatieagenda's waarbij we met partijen en ketens nieuwe producten, diensten en materialen naar de markt brengen; gevraagd en ongevraagd. Altijd met 1 doel: impact. En daar hoort ook een kloppend verdienmodel bij dat schaalbaar is. Wij bieden als BlueCity een plek waar innovatie ontstaat en bloeit door het maken van de juiste verbindingen en het bieden van faciliteiten en samenwerkingen die hiervoor nodig zijn. Wees welkom!

Meer over

Iris Martin

Ik heb een passie voor de waarde gastvrijheid. Ruim tien jaar geleden begonnen met het onderzoeken van de verschillende kanten van gastvrijheid. Van de operatie en leidinggeven, tot het geven van gastvrijheidtraining en van het oprichten en runnen van een evenementenbureau tot het ontwikkelen van hospitality-concepten.

Meer over Iris

Nienke Binnendijk

Nienke bestormt de zakelijke kant van het lab. Met haar mind gefocussed op een blauwe toekomst natuurlijk. Want die plastic soep los je niet op door op kantoor te zitten!

Meer over Nienke

Tom van der Avoort

Binnen BlueCity ben ik werkzaam op de afdeling Sales waar ik samen met mijn collega's verantwoordelijk ben voor de evenementen. Je zult me ook op de vloer zien als rondleider of eindverantwoordelijke op een evenement.

Meer over

Daan Hak

De bouwtechneut, uitvoerder en facilitair manager van het BlueCity-team. Heeft zijn ervaring opgedaan als ondernemer in de aannemerij en als interim uitvoerder. Daarnaast…

Meer over

Siemen Cox

Van oorsprong financieel dienstverlener die de spreadsheets inruilde voor zwammen. Oprichter van RotterZwam en één van de initiatiefnemers van BlueCity. Blue Economy ervaringsdeskundige door gewoon te dóen.

Meer over Siemen

Stefanie Stappers

Als event coördinator van BlueCity ben ik verantwoordelijk voor de productie van de events. Privé was ik al erg bezig met duurzaamheid en heb ik jaren ervaring met catering en het tot in de puntjes organiseren van events - bij BlueCity komt dat allemaal samen!

Meer over

Hannah Bruinink

Mijn achtergrond ligt in de evenementenbranche waarbij ik inmiddels bij verschillende bedrijven heb mogen werken. Zo heb ik voor een cateraar gewerkt en organiseerde ik voornamelijk zakelijke evenementen door het hele land. Van congres tot personeelsfeest en van tien tot 1500 personen. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik mijn weg in evenementen land weet te vinden en ik merkte dat deze opgedane kennis en ervaring op een andere manier  wou inzetten. Als ik bijvoorbeeld zag wat er na een event allemaal weg gegooid werd, dacht ik: dit moet anders kunnen! Daarbij zijn events vaak 1 dag en heeft het weinig impact op de langere termijn. Dat moet anders! Daarom ben ik bij BlueCity aan het juiste adres. 

Meer over Hannah Bruinink

Bastiaan de Jong

Bastiaan de Jong is host van de event locaties binnen BlueCity, voorbeeldstad voor de circulaire economie, gevestigd in voormalig subtropisch zwemparadijs Tropicana Rotterdam.

Meer over

Sabine Biesheuvel

Sabine Biesheuvel. Project coördinator met een missie. Eén van de initiatiefnemers van BlueCity. Enorme ervaring met social impact én businesses en het opzetten van structuren om hen verder te helpen.

Meer over Sabine