Teamleden

Yvette Govaart

Yvette Govaart is urban producer die vanuit COUP BlueCity duurzaam transformeert tot circulaire voorbeeldstad.

Meer over

Hannah Bruinink

Mijn achtergrond ligt in de evenementenbranche waarbij ik inmiddels bij verschillende bedrijven heb mogen werken. Zo heb ik voor een cateraar gewerkt en organiseerde ik voornamelijk zakelijke evenementen door het hele land. Van congres tot personeelsfeest en van tien tot 1500 personen. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik mijn weg in evenementen land weet te vinden en ik merkte dat deze opgedane kennis en ervaring op een andere manier  wou inzetten. Als ik bijvoorbeeld zag wat er na een event allemaal weg gegooid werd, dacht ik: dit moet anders kunnen! Daarbij zijn events vaak 1 dag en heeft het weinig impact op de langere termijn. Dat moet anders! Daarom ben ik bij BlueCity aan het juiste adres. 

Meer over Hannah Bruinink

Dolf Kerklaan

BlueCity geeft een zichtbare en concrete invulling aan de veranderingen die nodig zijn om tot een duurzamere maatschappij te komen. Dat is naast een mooie doelstelling, ook vooral een noodzakelijke. En dat is wat mij erg aanspreekt in dit bedrijf. 

Meer over Dolf

Wouter Veer

Ondernemer en impact-investeerder. Zet zijn vermogen en ervaring via stichting ifund in om gehuisveste social enterprises écht succesvol te maken.

Meer over Wouter

Lars Crama

Chief Commercial Officer? Met dat soort termen doe je ‘m eigenlijk tekort. Want hoewel Lars de enige is die in corporate speak grossiert, is hij hier precies op zijn plek.

Meer over Lars

Diana van Ewijk

Storyteller en spindoctor die dat wat er in BlueCity gebeurt op begrijpelijke wijze naar buiten brengt. Voelt zich online net zo thuis als offline en…

Meer over Diana

Daan Hak

De bouwtechneut, uitvoerder en facilitair manager van het BlueCity-team. Heeft zijn ervaring opgedaan als ondernemer in de aannemerij en als interim uitvoerder. Daarnaast…

Meer over

Arabella van Aartrijk

Arabella van Aartrijk is niet alleen onze event coördinator, maar ook de ideeën motor achter onze circulaire catering. En alle tijd die ze over heeft gooit ze in haar haar Rechtstreex afhaalpunt. Van alle markten thuis dus!

Meer over Arabella

Nienke Binnendijk

Nienke bestormt de zakelijke kant van het lab. Met haar mind gefocussed op een blauwe toekomst natuurlijk. Want die plastic soep los je niet op door op kantoor te zitten!

Meer over Nienke

Emma van der Leest

Form Follows Organism? Binnen het BlueCity Lab onderzoekt Emma hoe biologische materialen kunnen worden omgezet in producten en heft zij de grenzen tussen…

Meer over

Sabine Biesheuvel

Sabine Biesheuvel. Project coördinator met een missie. Eén van de initiatiefnemers van BlueCity. Enorme ervaring met social impact én businesses en het opzetten van structuren om hen verder te helpen.

Meer over Sabine

Floris Schiferli

Floris Schiferli. Inpandig metabolisch analist en daarom essentieel in de vormgeving van BlueCity; zowel het pand, als het ecosysteem. Stedenbouwkundige, ontwerper en architect, partner bij Superuse Studios.

Meer over

Siemen Cox

Van oorsprong financieel dienstverlener die de spreadsheets inruilde voor zwammen. Oprichter van RotterZwam en één van de initiatiefnemers van BlueCity. Blue Economy ervaringsdeskundige door gewoon te dóen.

Meer over Siemen

Fé Steenbergen

Organiseren, coördineren, zorgen voor zijn dingen die ik goed kan en graag doe. Mijn zorghart houdt ervan om met een glimlach voor mensen klaar te staan en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Meer over Fé

Mark Slegers

Eén van de initiatiefnemers van BlueCity en Rotterzwam. Van oorsprong biotechnoloog. Drijvende kracht in reststromen en pleiter voor lokale productie.

Meer over Mark