Teamleden

Nadia Koppenol

"Door mijn grote passie voor al het moois op de wereld, ben ik mezelf gaan verdiepen in duurzaamheid. Hoe kunnen wij, en de generaties na ons, hiervan blijven genieten?"

Meer over Nadia

Merlijn Boer

‘We leven in een gesloten systeem op deze planeet en daardoor is circulariteit de enige oplossing voor een duurzame toekomst. Ik voel een grote verantwoordelijkheid om de planeet beter achter te laten dan dat ik hem aantrof.’ Merlijn is productontwikkelaar en maker met een hart voor circulariteit en duurzaamheid.

Meer over Merlijn

Stefanie Stappers

Als event coördinator van BlueCity ben ik verantwoordelijk voor de productie van de events. Privé was ik al erg bezig met duurzaamheid en heb ik jaren ervaring met catering en het tot in de puntjes organiseren van events - bij BlueCity komt dat allemaal samen!

Meer over Stefanie

Wouter Veer

Ondernemer en impact-investeerder. Zet zijn vermogen en ervaring via stichting ifund in om gehuisveste social enterprises écht succesvol te maken.

Meer over Wouter

Niels Braamse

Niels Braamse is als Partner Manager van BlueCity verantwoordelijk voor het uitnodigen van de organisaties voor het circulaire ecosysteem en community van BlueCity. Niels spart graag met je over de waardeloze reststromen van je organisatie en hoe de BlueCity kan helpen deze reststromen te verwaarden.

Meer over Niels

Tilly Macleane

Tilly Macleane is een urban producer die, vanuit COUP, BlueCity duurzaam transformeert tot een circulaire voorbeeldstad.

Meer over Tilly

Fé Steenbergen

Organiseren, coördineren, zorgen voor zijn dingen die ik goed kan en graag doe. Mijn zorghart houdt ervan om met een glimlach voor mensen klaar te staan en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Meer over Fé

Dolf Kerklaan

BlueCity geeft een zichtbare en concrete invulling aan de veranderingen die nodig zijn om tot een duurzamere maatschappij te komen. Dat is naast een mooie doelstelling, ook vooral een noodzakelijke. En dat is wat mij erg aanspreekt in dit bedrijf. 

Meer over Dolf

Chantay Frans

Als stagiaire Storyteller streeft Chantay ernaar om de transitie van vervallen zwemparadijs naar circulaire voorbeeldstad naar buiten te brengen. 

Meer over Chantay

Sabine Biesheuvel

Sabine Biesheuvel. Project coördinator met een missie. Eén van de initiatiefnemers van BlueCity. Enorme ervaring met social impact én businesses en het opzetten van structuren om hen verder te helpen.

Meer over Sabine

Jamie Hornis

Jamie is Junior project manager bij het BlueCity Lab. Samen met het BlueCity Lab team werkt ze aan een fysieke plek waar blauwe projecten kunnen uitbloeien binnen de dynamische driehoek van kunst, wetenschap en ondernemerschap.

Meer over Jamie

Yvette Govaart

Yvette Govaart is urban producer die vanuit COUP BlueCity duurzaam transformeert tot circulaire voorbeeldstad.

Meer over

Barbara Vos

Als programmamanager, wil Barbara de uiteenlopende netwerken van BlueCity verbinden door actief de kruisbestuiving op te zoeken tussen verschillende disciplines. Door het ontwikkelen van verschillende…

Meer over Barbara

Nienke Binnendijk

Nienke bestormt de zakelijke kant van het lab. Met haar mind gefocussed op een blauwe toekomst natuurlijk. Want die plastic soep los je niet op door op kantoor te zitten!

Meer over Nienke

Daan Hak

De bouwtechneut, uitvoerder en facilitair manager van het BlueCity-team. Heeft zijn ervaring opgedaan als ondernemer in de aannemerij en als interim uitvoerder. Daarnaast…

Meer over

Hannah Bruinink

Mijn achtergrond ligt in de evenementenbranche waarbij ik inmiddels bij verschillende bedrijven heb mogen werken. Zo heb ik voor een cateraar gewerkt en organiseerde ik voornamelijk zakelijke evenementen door het hele land. Van congres tot personeelsfeest en van tien tot 1500 personen. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik mijn weg in evenementen land weet te vinden en ik merkte dat deze opgedane kennis en ervaring op een andere manier  wou inzetten. Als ik bijvoorbeeld zag wat er na een event allemaal weg gegooid werd, dacht ik: dit moet anders kunnen! Daarbij zijn events vaak 1 dag en heeft het weinig impact op de langere termijn. Dat moet anders! Daarom ben ik bij BlueCity aan het juiste adres. 

Meer over Hannah Bruinink

Bastiaan de Jong

Bastiaan de Jong is host van de event locaties binnen BlueCity, voorbeeldstad voor de circulaire economie, gevestigd in voormalig subtropisch zwemparadijs Tropicana Rotterdam.

Meer over Bastiaan

Vera Van Deelen

Als afstudeerstagiaire binnen het event team ga ik me bezig houden met het ontwikkelen van een nieuw onderbouwd cateringconcept dat volledig zal aansluiten op de duurzame waardes van BlueCity.

Meer over Vera

Manon Dijkhuizen

Van Plasticdieet tot Circular Challenge – Manon ontfermt zich over het ontwikkelen, implementeren en beheren van de online campagnes die ervoor zorgen dat datgene wat…

Meer over Manon