Teamleden

Sabine Biesheuvel

Sabine Biesheuvel. Project coördinator met een missie. Eén van de initiatiefnemers van BlueCity. Enorme ervaring met social impact én businesses en het opzetten van structuren om hen verder te helpen.

Meer over Sabine

Tilly Macleane

Tilly Macleane is een urban producer die, vanuit COUP, BlueCity duurzaam transformeert tot een circulaire voorbeeldstad.

Meer over Tilly

Guus Voorham

Als productie-coördinator zorgt Guus ervoor dat alle publieksevenementen op rolletjes, op tijd en binnen budget worden uitgevoerd. Ben je een programmamaker met een relevant idee voor een evenement? Aarzel niet om te mailen.

Meer over Guus

Jamie Hornis

Jamie is Junior project manager bij het BlueCity Lab. Samen met het BlueCity Lab team werkt ze aan een fysieke plek waar blauwe projecten kunnen uitbloeien binnen de dynamische driehoek van kunst, wetenschap en ondernemerschap.

Meer over Jamie

Wouter Veer

Ondernemer en impact-investeerder. Zet zijn vermogen en ervaring via stichting ifund in om gehuisveste social enterprises écht succesvol te maken.

Meer over Wouter

Niels Braamse

Niels Braamse is als Partner Manager van BlueCity verantwoordelijk voor het uitnodigen van de organisaties voor het circulaire ecosysteem en community van BlueCity. Niels spart graag met je over de waardeloze reststromen van je organisatie en hoe de BlueCity kan helpen deze reststromen te verwaarden.

Meer over Niels

Manon Dijkhuizen

Van Plasticdieet tot Circular Challenge – Manon ontfermt zich over het ontwikkelen, implementeren en beheren van de online campagnes die ervoor zorgen dat datgene wat…

Meer over Manon

Nadia Koppenol

"Door mijn grote passie voor al het moois op de wereld, ben ik mezelf gaan verdiepen in duurzaamheid. Hoe kunnen wij, en de generaties na ons, hiervan blijven genieten?"

Meer over Nadia

Carline van den Berg

Tijdens haar studie International Business heeft Carline haar interesse voor sociaal en duurzaam ondernemen ontdekt. Als medewerker front/back-office draagt zij haar steentje bij aan de positieve impact die gemaakt wordt.

Meer over Carline

Bootsy Akkerman

Bootsy Akkerman is als Business Developer van BlueCity betrokken bij het inhoud geven aan en organiseren van de CIRCO Tracks. Hij is breed geïnteresseerd in de transitie van de circulaire economie binnen het bedrijfsleven. Geen sector en bedrijf is hetzelfde en dus vereist deze transitie maatwerk.

Meer over Bootsy

Daan Hak

De bouwtechneut, uitvoerder en facilitair manager van het BlueCity-team. Heeft zijn ervaring opgedaan als ondernemer in de aannemerij en als interim uitvoerder. Daarnaast…

Meer over

Jeanette Verdonk

Als marketingmanager wil Jeanette Verdonk Rotterdammers, ondernemers en bewoners, inspireren om mee te bouwen aan de circulaire stad. Geboren in de Hoeksche Waard…

Meer over Jeanette

Hannah Bruinink

Mijn achtergrond ligt in de evenementenbranche waarbij ik inmiddels bij verschillende bedrijven heb mogen werken. Zo heb ik voor een cateraar gewerkt en organiseerde ik voornamelijk zakelijke evenementen door het hele land. Van congres tot personeelsfeest en van tien tot 1500 personen. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik mijn weg in evenementen land weet te vinden en ik merkte dat deze opgedane kennis en ervaring op een andere manier  wou inzetten. Als ik bijvoorbeeld zag wat er na een event allemaal weg gegooid werd, dacht ik: dit moet anders kunnen! Daarbij zijn events vaak 1 dag en heeft het weinig impact op de langere termijn. Dat moet anders! Daarom ben ik bij BlueCity aan het juiste adres. 

Meer over Hannah Bruinink

Fé Steenbergen

Organiseren, coördineren, zorgen voor zijn dingen die ik goed kan en graag doe. Mijn zorghart houdt ervan om met een glimlach voor mensen klaar te staan en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Meer over Fé

Mathilde Spaymant

Mathilde is an intern in project management and marketing. She's assisting the BlueCity Lab team in ensuring the good development of projects. As well as creating marketing content to highlight the Lab’s bioneers and their work.

Meer over Mathilde

Dolf Kerklaan

BlueCity geeft een zichtbare en concrete invulling aan de veranderingen die nodig zijn om tot een duurzamere maatschappij te komen. Dat is naast een mooie doelstelling, ook vooral een noodzakelijke. En dat is wat mij erg aanspreekt in dit bedrijf. 

Meer over Dolf

Nienke Binnendijk

Nienke bestormt de zakelijke kant van het lab. Met haar mind gefocussed op een blauwe toekomst natuurlijk. Want die plastic soep los je niet op door op kantoor te zitten!

Meer over Nienke

Ahsen Mersinlioglu

Ahsen is stagiaire Management Assistant bij BlueCity. Ze is het eerste gezicht van BlueCity en is daarnaast verantwoordelijk voor de post en beantwoord alle e-mails.

Meer over Ahsen

Yvette Govaart

Yvette Govaart is urban producer die vanuit COUP BlueCity duurzaam transformeert tot circulaire voorbeeldstad.

Meer over

Lyra Annema

Lyra is als stagiaire Business Development betrokken bij het BlueCity Lab. Omgeven door innovatieve ondernemers en bioneers wil Lyra ervaren hoe de circulaire economie vorm krijgt. Tijdens haar stage ondersteund zij het Lab team bij projecten als de Hackathons en het SYMBIOSIS festival.

Meer over Lyra

Merlijn Boer

‘We leven in een gesloten systeem op deze planeet en daardoor is circulariteit de enige oplossing voor een duurzame toekomst. Ik voel een grote verantwoordelijkheid om de planeet beter achter te laten dan dat ik hem aantrof.’ Merlijn is productontwikkelaar en maker met een hart voor circulariteit en duurzaamheid.

Meer over Merlijn