Vacature circulaire projectontwikkelaar (medior) 24 uur

Vacature circulaire projectontwikkelaar

Vacature circulaire projectontwikkelaar (medior) 24 uur

Wij zoeken versterking voor ons ontwikkelteam. Heb jij ervaring met circulair bouwen en weet jij wat er voor nodig is om van een concept naar een project te komen? Heb jij ervaring met het opstellen van begrotingen en het maken van een helder projectplan? Solliciteer dan door je CV en motivatiebrief aan te leveren via info@bluecity.nl, doe dat vóór 15 september.

Over BlueCity

BlueCity is een circulaire voorbeeldstad, gevestigd in het voormalig Tropicana-zwembad te Rotterdam. Sinds 2015 bouwen we er aan een ecosysteem met als basis nu ruim 30 – en als we klaar zijn ruim 60 – ondernemers in de circulaire economie, zowel start-ups en scale-ups. Samen werken we aan onze bedrijven en projecten met andere partijen in de stad. Vaak is ook een reststroom van de één, weer grondstof voor de ander; er wordt bijvoorbeeld al koffiedik, plastic, bierbostel, bijenwas, warmte, water en CO2 uitgewisseld. In de oude kleedhokjes ontvouwt zich een laboratorium, waar Rotterdamse bio-designers en makers werken. In BlueCity heerst een pioniers dynamiek, veel ondernemen en vooral niet te veel vergaderen. Het belangrijkste doel van BlueCity: duurzaam ondernemerschap versnellen.

Transformatie

Naast het versnellen van ondernemerschap, experimenteren en innoveren we zelf verregaand met circulair bouwen in ons pand. We transformeren het voormalig zwemparadijs tot BlueCity. Van oude installatieruimten maken we productie en kantoorruimten, van de zwembadhal een toffe evenementenruimte. De voormalige sauna moet het eerste circulaire shortstay concept worden in Rotterdam. De ambities reiken ver. Het pand is herbestemd, er is een partnership met BAM getekend. Kortom, de tijd is rijp om te versnellen en daarom zoeken we naar extra capaciteit en talent in ons team.

Functieomschrijving en profiel

Je werkt als rechterhand van de directeur vastgoed / ontwikkeling. Je maakt projectvoorstellen in nauwe afstemming met BlueCity. Je bent in staat om mee te schrijven aan een Programma van Eisen en deze te vertalen in een projectvoorstel. Je brengt dat per gebouwonderdeel / ontwikkelvlek verder tot het niveau van een project met een eigen begroting en tijdslijn en draagt het over naar het bouwteam dat vervolgens de uitvoering coördineert en begeleidt. Je maakt afwegingen en zoekt continue het optimum in duurzaamheid en circulariteit, innovativiteit, snelheid, betaalbaarheid en effectiviteit en weet dat helder voor te leggen aan het managementteam. Je zult werkzaamheden verrichten voor zowel de Vastgoed B.V. als voor de huurder van de Vastgoed B.V.; BlueCity.

Je hebt minimaal drie jaar ervaring in het ontwikkelvak en aantoonbare ervaring met circulair bouwen. Kennis over laatste ontwikkelingen en innovaties m.b.t. klimaatinstallaties en inzicht in de haalbaarheid van het toepassen ervan is een absolute pré. Je kent de basis businessmodellen van vastgoed, gerelateerd aan verschillende type functies (wonen, werken, recreëren, horeca) en denkt in businesscases. Je bent goed op de hoogte van de relevante wetgeving (bouwbesluit, NEN, etc) en kunt goed schakelen met bouwinspecteurs, aannemers, leveranciers, vergunningverleners, etc. Je kunt goed rekenen, kunt hoofd- en bijzaken uitstekend onderscheiden en je bent scherp op de details. Je bent klant- en servicegericht, doorziet belangen, en bent een scherpe onderhandelaar en goed in het onderhouden van je contacten. Gezond kritisch, maar met het doel te verbeteren of iets te bereiken. Je haalt energie uit het werken in een dynamische context.

Inhuur

Je werkt op projectbasis, en bent 3 dagen per week beschikbaar voor de periode van een jaar. Omdat we een belangrijk maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen bij dit project en voor een langere periode met je willen werken, vragen we je om een scherp uurtarief te hanteren. Dat is een zwaarwegend punt in onze selectiecriteria.

Procedure

Geef in een brief aan waarom jij de juiste man of vrouw bent voor de klus. Graag lezen we terug wat je aantoonbare ervaring is met circulair bouwen, je kennis omtrent gebouwinstallaties en waarom je het interessant vindt om mee te werken aan ons project. Geef ook je uurtarief aan. De deadline voor je brief en je CV is 15 september. In de week daarna maken we de selectie en hoor je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. De wens is dat je zo snel mogelijk start. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je terecht bij Yvette Govaart: y.govaart@bluecity.nl of 06-41714787.