Vacature: Event Medewerker

Over BlueCity

BlueCity is, letterlijk, een zwembad vol mogelijkheden. In voormalig tropisch zwemparadijs Tropicana bouwen we een speeltuin voor circulaire bedrijven, waar we met brein, ballen, lef én lol afkoersen op een economie waarin afval niet bestaat. Ook organiseren we programma’s voor verschillende doelgroepen, begeleiden we zakelijke trajecten, geven we rondleidingen en verhuren we zalen voor externe evenementen. En bij al deze evenementen kunnen we wel wat hulp gebruiken!

Werkzaamheden

Bij BlueCity verhuren we verschillende zalen voor verschillende soorten evenementen: van vergaderingen en conferenties tot borrels en recepties. Naast deze B2B events voor externe verhuur, organiseert BlueCity ook events voor onze eigen programmering. Als Event Medewerker werk je tijdens de vele evenementen. Je bemant de bar tijdens borrels, zet zaalopstellingen klaar, laat de glazen blinken, weet de perfecte vegetarische bitterbal te bakken en bedient gasten tijdens diners. Samenvattend: jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen, hun evenement tiptop verloopt en uiteraard dat niemand honger of dorst krijgt! ? Tijdens evenementen word je aangestuurd door een Floormanager Events. Je zult ook contact hebben met ons vaste Events team op kantoor. In deze dynamische bijbaan bepaal je samen met ons eventteam het succes van een business meeting, conferentie of borrel én ben je het gezicht van BlueCity naar buiten!

De meeste BlueCity events vinden doordeweeks plaats tijdens kantooruren. Af en toe vinden er ook evenementen plaats tijdens de avonduren of in het weekend.

Jij:

 • •… hebt horeca-ervaring en/of hospitality ervaring
  •… bent sociaal, servicegericht en enthousiast en weet goed met verschillende doelgroepen te werken
  •… denkt in oplossingen in plaats van in problemen
  •… hebt ervaring of affiniteit met circulaire economie/duurzaamheid

Wij:

 • … bieden een super inspirerende werkplek op één van de meest unieke evenementlocaties in Rotterdam
 • … bieden je alle ruimte om je ding te doen. Binnen BlueCity kan heel veel, wij staan open voor jouw goede ideeën! Het is (letterlijk) onontgonnen terrein
 • … maken je wegwijs in BlueCity en in de circulaire economie in het algemeen
 • … bieden een functie aan die beschikbaar is voor studenten / zzp’ers en mensen die een vast aantal uren per week wensen. Mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Reageren

Reageer door je sollicitatiebrief en CV naar events@bluecity.nl te sturen. Wil je eerst nog meer weten? Neem voor vragen contact op met Thibaud Ducoulombier via events@bluecity.nl

 

BlueCity streeft ernaar een inclusieve en diverse organisatie te zijn, passend bij een stad als Rotterdam. Want een divers ecosysteem is een sterk ecosysteem. We nodigen dan ook iedereen die zich herkent in het profiel van deze vacature uit om te solliciteren.