Vacature: Floormanagers Events (parttime en fulltime)

Over BlueCity

BlueCity is, letterlijk, een zwembad vol mogelijkheden. In voormalig tropisch zwemparadijs Tropicana bouwen we een speeltuin voor circulaire bedrijven, waar we met brein, ballen, lef én lol afkoersen op een economie waarin afval niet bestaat. Ook organiseren we programma’s voor verschillende doelgroepen, begeleiden we zakelijke trajecten, geven we rondleidingen en verhuren we zalen voor externe evenementen. En bij al deze evenementen kunnen we wel wat hulp gebruiken!

Werkzaamheden

Voor het aansturen van personeel en uitvoeren van alle werkzaamheden die komen kijken bij een event, zoeken we een aantal Floormanagers Events die van alle markten thuis zijn. Bij BlueCity verhuren we verschillende zalen voor verschillende soorten evenementen: van vergaderingen en conferenties tot borrels en recepties. Naast deze B2B events voor externe verhuur, organiseert BlueCity ook events voor onze eigen programmering. Als Floormanager Events ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen tijdens deze events. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen, hun evenement tiptop verloopt en uiteraard dat niemand honger of dorst krijgt! 😉 Op kleinere evenementen draai je je dienst alleen en ben je dus verantwoordelijk voor het goede verloop van alles: van de op- en afbouw tot het draaien van de bar. Tijdens grotere evenementen zijn er Event Medewerkers aanwezig en is het jouw taak om hen aan te sturen. Je zult voor elke evenement gebriefd worden door ons vaste Events team. In deze dynamische (bij)baan bepaal je samen met ons eventteam het succes van een business meeting, rondleiding of event én ben je het gezicht van BlueCity.

We zijn op zoek naar één fulltime Floormanager. Deze fulltime Floormanager krijgt meer coördinerende taken en we bieden in deze functie ook verschillende doorgroeimogelijkheden binnen BlueCity. Daarnaast bieden we ruimte voor een aantal parttime Floormanagers (op zzp-basis of met een 0 uren contract).

De meeste BlueCity events vinden doordeweeks plaats tijdens kantooruren. Af en toe vinden er ook evenementen plaats tijdens de avonduren of in het weekend.

 

Jij…

 • •… hebt horeca-ervaring en/of hospitality ervaring
  •… bent sociaal, servicegericht, verantwoordelijk en enthousiast
  •… vindt het leuk om zelfstandig te werken, maar werkt ook graag nauw samen met ons eventteam op kantoor
  •… draait met gemak zelfstandig een event of je bent een goede teamplayer waarbij het geven van instructies aan het team je niet vreemd is
  •… denkt in oplossingen in plaats van in problemen
  •… hebt oog voor detail maar overziet ook het grotere geheel van het event
  •… hebt ervaring of affiniteit met circulaire economie/duurzaamheid

Wij…

 • •… bieden een super inspirerende werkplek op één van de meest unieke evenementlocaties in Rotterdam
  •… bieden je alle ruimte om je ding te doen. Binnen BlueCity kan heel veel, wij staan open voor jouw goede ideeën! Het is (letterlijk) onontgonnen terrein
  •… maken je wegwijs in BlueCity en in de circulaire economie in het algemeen
  •… bieden een flexibel aantal uren, op basis van jouw wensen (parttime/fulltime)

Reageren?

Reageer door je sollicitatiebrief en CV naar events@bluecity.nl te sturen. Wil je eerst nog meer weten? Neem voor vragen contact op met Thibaud Ducoulombier via events@bluecity.nl

 

BlueCity streeft ernaar een inclusieve en diverse organisatie te zijn, passend bij een stad als Rotterdam. Want een divers ecosysteem is een sterk ecosysteem. We nodigen dan ook iedereen die zich herkent in het profiel van deze vacature uit om te solliciteren.