Vacature medewerker Technische Dienst

Het BlueCity Bouwteam staat voor een grote uitdaging: hoe verbouwen zo we dit pand zo duurzaam, en commercieel haalbaar mogelijk, zodat we nog veel meer circulaire ondernemers kunnen faciliteren en ondersteunen in hun duurzame ondernemerschap?  Inmiddels is 30% van het pand is opgeleverd en we blijven gaan! Tegelijk eist het gebouw veel onderhoud, service en technisch beheer. Dit alles tussen de bedrijven door waar het bruist van de activiteit. Jij bent de allround vakman die klussen oppakt en oplost. Je ziet circulair bouwen als een uitdaging en veiligheid als de nummer 1 prioriteit. 

Over BlueCity

BlueCity010 is in 2015 gestart in voormalig zwemparadijs Tropicana in Rotterdam. We bouwen daar aan een circulaire voorbeeldstad. Inmiddels huisvesten we 30 – wanneer we klaar zijn ruim 70 – ondernemers in de circulaire economie. Zij vormen met elkaar een ecosysteem. Ze werken samen aan projecten en vaak is ook de reststroom van de één, de grondstof voor de ander. Er wordt bijvoorbeeld al koffiedik, plastic, bierbostel, bijenwas, warmte, water en CO2 uitgewisseld.

In de oude kleedkamers, waar ons nieuwe lab gebouwd wordt, werken Bio-designers met algen,
bacteriën, enzymen en mycelium en ontwikkelen bio-designed bouwmaterialen. Daar wordt er gewerkt met aanwezige apparaten zoals 3D-printers, lasersnijders, een formaatzaag en een afkortzaag. Alles draagt bij aan het  belangrijkste doel van BlueCity: de transitie naar de circulaire economie versnellen door ondernemerschap. Wil je meer lezen over circulaire economie en hoe wij dat toepassen op de bouw, kijk dan snel hier.

Jouw Werkzaamheden

Als medewerker Technische Dienst ben jij breed inzetbaar op technisch gebied en heb kennis van elektra, timmerwerk, loodgieten, etc. Ofwel: jij bent een allround klusser. Jij bent onze eerste hulp bij technische storingen zoals lekkages, kortsluitingen en onderhoud, dus je pakt klussen snel op.

Je vindt het een uitdaging om duurzaam en circulair te denken én bouwen. Je werkt op een veilige en voor iedereen verantwoorde manier. Onveilige situaties signaleer je niet, die los je op. Als kers op de taart: je bent net zo flexibel als wij!

Een aantal werkzaamheden op een rij:

Het oppakken van bouwtechnische klussen, zoals:
o Electra werkzaamheden
o Het demonteren en monteren van wanden, plafonds, deuren en drangers
o Schilderswerkzaamheden
o Klein loodgieterswerk
o Samenwerken met, en ondersteunen van aannemers
o werken op steigers of hoogwerkers

Kleine verbouwingen, bijvoorbeeld:
o In ruimtes die moeten worden aangepast: een wand verplaatsen, een plafond gemaakt, een keuken plaatsen, een stopcontacten verplaatsen etc.
o Ruimtes voorbereiden voor de verbouwing: strippen, demonteren en andere werkzaamheden verrichten zodat de aannemer kan starten.

Profiel

Je hebt verstand van bouw en een proactieve houding. Je bent een doener, pakt klussen op en bouwt. Je wacht niet tot iemand je vraagt iets te doen, maar start zelf als je een klus of verbeterpunt ziet. Je hebt affiniteit met duurzaamheid en met de circulaire bouw, je hebt oog voor waarde van (gebruikte) bouwmaterialen. Je bent een Rotterdammert… of iets dat daarop lijkt.

Jouw profiel in de notendop:

● Energiek en proactief
● Gouden handen
● Elektrotechnische achtergrond bekend met NEN 1010
● Je kunt werkzaamheden goed inschatten en prioriteren
● Creatieve klusser
● Je werkt veilig en hebt VCA
● Je pakt aan
● Je staat sterk in je schoenen en laat je niet snel afleiden
● Woonachtig in Rotterdam of omstreken

Ga jij de uitdaging aan?

Reageer dan snel: stuur je motivatiebrief en CV naar info@bluecity.nl. Ook voor vragen over de vacature of sollicitatieprocedure kun je hier terecht.