Voor bedrijven

Stel je een economisch systeem voor waarin alles waarde heeft en niets loos is. Waarin we benutten wat er te benutten valt. Steeds opnieuw. Zonder grondstoffenschaarste en afvaloverschot. Met ieder einde als nieuw begin. Eindeloos als een ecosysteem. Toekomstmuziek? In BlueCity speelt het al. Hoe lang wacht u nog?

De BlueCity Circular Challenge biedt u de kans om kennis te maken met de circulaire economie van de toekomst. Door binnen zes weken een product te ontwikkelen die bewijst dat het begrip afval bij het vuilnis kan. Ambitieuze studenten en young professionals veranderen een waardeloze reststromen uit uw onderneming in een waardevol product. Wij zorgen dat het beste idee wordt doorontwikkeld tot een zelfstandige startup binnen BlueCity. De challenge wordt begeleid door circulaire pioniers, designers en financieel experts.

Tijdens de BlueCity Circular Challenge komt u in contact met jonge high potentials. Gezamenlijk staan jullie aan de wieg van kansrijke startups en veelbelovende innovaties. Die zijn economisch interessant en bijzonder mediageniek.

De kickoff van de Challenge is op 14 mei en de finale is op 22 juni. De investering is 15.000 euro per deelnemend bedrijf.

Welke reststroom brengt u in voor de BlueCity Circular Challange 2018?
Mail naar rhea@bluecity.nl